Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


24 - 3. évad (6DVD box)

24 - 3. évad (6DVD box)

Termék ára
5 990 Ft
Termék kosárba helyezése
Megosztom
Funkciók
Tömeg
300 g/db
Rövid leírás a termékről

Három év telt el Jack Bauer előző egész napos életveszélyes kalandja óta, és a Terrorista Elhárító Osztag legendás ügynöke – korábbi sikerei ellenére – nincs a helyzet magaslatán. A cél érdekében még mindig hajlandó mindent feláldozni és minden szabályt áthágni: még a kemény drogra is rászokott, hogy bekerülhessen az egyik legveszélyesebb drogbáró, Ramon Salazar legbelső köreibe, és hosszú hónapok kemény munkájával rács mögé juttassa a kartell legfontosabb vezetőit.

Jack mindent elkövet, hogy sikerüljön leszoknia a kábítószerről, és eltitkolja függőségét felettesei előtt, de ismét egy olyan nap áll előtte, amit anyag nélkül aligha bírna ki egy igazi narkós! A Terrorista Elhárítók központja ezúttal egy halálos vírussal fertőzött betegről kap értesítést. Kétség sem fér hozzá, hogy ismét terrorista csapás célpontja lett az Egyesült Államok, és ha nem sikerül időben megtalálni a vírus forrását és ellenszerét, illetve ha a fertőzésnek kitett személyeket nem tudják időben elkülöníteni, a számítások szerint néhány napon belül Amerika lakosságának zöme áldozatul eshet a halálos kórnak!

Jack azt gyanítja, hogy a támadásnak köze lehet Ramon Salazarhoz. Az óra azonban ketyeg, és ismét kénytelen áthágni jónéhány szabályt, hogy megmentse az országot egy újabb katasztrófától. Ezúttal korábbi kollégáin kívül lánya, Kim is segít neki, aki időközben a Terrorista Elhárító Osztag munkatársa lett, és támaszkodhat fiatal társára, Chase-re is, aki – mellesleg – Kim barátja…

A termék tulajdonságai

Bontott, minimálisan használt példány

Színes, amerikai sorozat

Kiadás: 6DVD box, Intercom

Főszereplők: Kiefer Sutherland, Elisha Cuthbert, Dennis Haysbert, Penny Johnson, Carlos Bernard

Rendező: -

Hangok: angol 5.1; olasz 5.1

Feliratok: magyar, angol, olasz, cseh...

Készítés éve: 2004

Hossza: 1080 perc

Webáruház készítés