Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Air America (1DVD) (Mel Gibson) (B-Roll kiadás) (minimálisan használt példány)

Air America (1DVD) (Mel Gibson) (B-Roll kiadás) (minimálisan használt példány)

Termék ára
1 490 Ft
Termék kosárba helyezése
Megosztom
Funkciók
Tömeg
100 g/db
Rövid leírás a termékről

Az Egyesült Államok titkos háborút vív Vietnámban. Gene Ryack pilótát szerződteti a CIA egy hivatalosan nem létező háború hivatalosan nem létező légi szállító-alakulatához az Air Americához. Ryack az élete kockáztatásával indul nap mint nap útnak, hogy a kommunisták ellen harcoló egységeknek leszállítson mindent, amire csak szükségük van, a malactól kezdve a rizsen keresztül egészen a fegyverekig.

Természetesen nem veszélytelen ellenséges terület felett repülni, de Ryack jól tudja, hogy mit miért kockáztat. Elég dörzsölt alak ő már ahhoz, hogy tudja: a háború a legbiztosabb módja a meggazdagodásnak. A hivatalos szállítmányokon túl Ryack néha egy-egy saját fuvart is bevállal, és ha minden úgy alakul, ahogyan elképzelte, a háború után akár vissza is vonulhat, annyi pénze lesz!

Nem számolt azonban azzal, hogy mellérendelnek egy újoncot, Billy-t, akivel együtt belekeverednek egy nemzetközi összeesküvésbe és nem csak a saját életük, hanem több száz ártatlan emberé is komoly veszélybe kerül. Persze ha ügyesen keverik a lapokat, akár meg is menekülhetnek és másokat is megmenthetnek, a kérdés csak az, mi lesz a lóvéval?

A termék tulajdonságai

Bontott, minimálisan használt példány

Színes, amerikai akció / vígjáték

Kiadás: 1DVD, B-Roll

Főszereplők: Mel Gibson, Robert Downey,Jr., Nancy Travis, Ken Jenkins

Rendező: Roger Spottiswoode

Hangok: magyar 2.0; angol 2.0

Feliratok: magyar, román

Készítés éve: 1990

Hossza: 108 perc

Webáruház készítés