Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Sakál, A (1997 - The Jackal) (remake) (Bruce Willis) / 12 majom (2DVD)

Sakál, A (1997 - The Jackal) (remake) (Bruce Willis) / 12 majom (2DVD)

Termék ára
2 990 Ft
Termék kosárba helyezése
Megosztom
Funkciók
Tömeg
100 g/db
Rövid leírás a termékről

Sakál, A:

Moszkvában az FBI és az orosz hírszerzés összehangolt munkájának köszönhetően sikerül lekapcsolni az orosz maffia egyik kulcsfiguráját. A maffiózó testvére bosszút esküszik és figyelmezteti az FBI-t, hogy aktív közreműködésük az akcióban felér egy hadüzenettel és a válasz nem marad el.

A maffiózó azonnal megbízza a világ egyik legjobb bérgyilkosát, a Sakált egy vezető amerikai politikus meggyilkolásával. A Sakál vérbeli profi. Még egyetlen megbízója sem látta a valódi arcát, még egyetlen áldozatánál nem hibázott. A legmodernebb eszközök bevetésével a lehető legprecízebben hajtja végre a megbízásokat, igaz meg is kéri az árát - jelelegi akciója 70 millió dollárjába kerül az oroszoknak.

Közben az FBI is tudomást szerez arról, hogy a Sakál lecsapni készül. Úgy hiszik, a célpont az FBI igazgatója. Tudják, hogy a Sakállal szemben még nekik sincs esélyük, de azt is tudják, ki lehet méltó ellenfele az arctalan gyilkosnak: Delcan Mulqueen, egykori IRA aktivista, aki börtönbüntetését tölti. Ő ismeri a Sakál módszereit, ő tudja, hogyan gondolkodik egy terrorista.

Mulqueen - akinek az FBI amnesztiát ígér - hajlandó segíteni. Tudja, hogy még neki sincs sok esélye a Sakállal szemben, de beleveti magát a hajszába és versenyt fut az idővel, hogy megtudja, ki is valójában a bérgyilkos… és ki az igazi célpont.

12 majom:

A Tizenkét Majom rejtélye a jövő és a múlt, a józanság és az őrület, az álom és a valóság határait feszegeti… 2035-ben járunk, a Föld lakosságának a 99%-át kiirtották, és akik az emberiségből még megmaradtak, egy kietlen alvilágban tengődnek. Ez a holokauszt elnéptelenítette a föld felszínét, és kétségessé tette az emberiség jövőjét.

Csupán két nyomravezető jel van, amely mentén elindulhat a vonakodó önkéntes, Cole (Bruce Willis), és segítője Dr. Kathryn Railly (Madeleine Stowe), hogy megoldja a Tizenkét Majom rejtélyét. Ha nem sikerül, az emberiséget valószínűleg teljesen eltörlik a bolygó felszínéről…

A termék tulajdonságai

Bontott, minimálisan használt példány

Színes, amerikai akciófilm (S) / amerikai sci-fi (12 M)

Kiadás: 2DVD, Select Video

Főszereplők: Brad Pitt, Bruce Willis, Richard Gere, David Morse, Madeleine Stowe, Sidney Poitier, Diane Venora

Rendező: Terry Gilliam, Michael Caton-Jones

Hangok: magyar 2.0; angol 5.1 (S) / magyar 5.1; angol 5.1; cseh 5.1; lengyel 5.1; orosz 5.1 (12 M)

Feliratok: magyar (S) / magyar, angol halláskárosultaknak, cseh, lengyel (12 M)

Készítés éve: 1997 (S) / 1995 (12 M)

Hossza: 119 perc (S) / 124 perc (12 M)

Webáruház készítés