Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Blues Brothers 1. (1DVD) (1980 - John Belushi - Dan Aykroyd) (Universal kiadás)

Blues Brothers 1. (1DVD) (1980 - John Belushi - Dan Aykroyd) (Universal kiadás)

Termék ára
3 990 Ft
Termék kosárba helyezése
Megosztom
Funkciók
Tömeg
100 g/db
Rövid leírás a termékről

Jake és Elwood Blues két fehér csirkefogó, de ereikbe fekete vért pumpál hatalmas, jóságos szívük: élnek-halnak a blues zenéért.

A fekete öltönyös, fekete kalapos, sötét napszemüveges duó élete rögös útja gyakran kanyarodott törvénytelen irányba, de most eljött a pillanat, hogy minden bűnük megbocsátást nyerjen. Tudomást szereznek arról, hogy lebontani készülnek az árvaházat, ahol ők is nevelkedtek. Mary Stigmata nővér hiába fohászkodik főnökéhez, Istenhez, az égi áldás nem segíthet az intézeten, csak egy köteg ropogós dollár állíthatja meg a pusztítást. A Blues fivérek úgy döntenek, összetrombitálják régi blues bandájukat és néhány fellépéssel elég pénzt szereznek ahhoz, hogy segíteni tudjanak Stigmata nővérnek.

A dolgok azonban eleinte nem mennek túl olajozottan. Nemes missziójuk során le kell rázniuk egyik bandatagjuk hárpia feleségét, hangszereket kell szerezniük, túl kell élniük egy vérszomjas nő válogatott merényletkísérleteit és hírhedt Blues-mobiljukkal egérutat kell nyerniük vagy félszáz őket üldöző rendőrautó előtt!

A ma már kultuszfilmnek számító Blues Brothers tartós sikere több tényezőnek köszönhető. Mindenek előtt a felejthetetlen karaktereknek, a nagyszerű, fanyar humornak, a rengeteg dögös rhythm-and-blues betétdalnak, a faltól-falig látványos és humoros akciónak (a filmtörténet során alig akad olyan film, amelyben több autót törnének össze) és természetesen a neves vendégszereplők tömkelegének, Aretha Franklintől kezdve, Ray Charles-szon és Carrie Fisheren keresztül egészen Steven Spielbergig!

A termék tulajdonságai

Új, fóliás példány

Színes, amerikai vígjáték

Kiadás: 1DVD, Universal

Főszereplők: John Belushi, Dan Aykroyd, John Candy, Carrie Fisher, James Brown, Ray Charles, Cab Calloway, Aretha Franklin, John Lee Hooker, Steven Spielberg, John Landis

Rendező: John Landis

Hangok: angol 5.1; francia 2.1; olasz 2.1; német mono; spanyol mono

Feliratok: magyar, angol, francia, német, portugál...

Készítés éve: 1980

Hossza: 142 perc

Webáruház készítés