Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Cirque Du Soleil: Alegria - An Enchanting Fable (1DVD) (Cirkuszfilm) (fotó csak reklám)

Cirque Du Soleil: Alegria - An Enchanting Fable (1DVD) (Cirkuszfilm) (fotó csak reklám)

Termék ára
2 990 Ft
Termék kosárba helyezése
Megosztom
Funkciók
Tömeg
100 g/db
Rövid leírás a termékről

Az Alegría egy Cirque du Soleil turné, amelyet 1994-ben Franco Dragone rendező és Gilles Ste-Croix alkotás-rendező készített.

A Cirque du Soleil egyik legnépszerűbb turné-bemutatója volt. Mivel 1994 áprilisában mutatták be, több mint 5000 alkalommal mutatták be, és több mint 14 millió néző látta a világ több mint 250 városában. Az Alegría turné nagy csúcs show-ként lett bemutava. A 2009–2011 közötti észak-amerikai turnéval kezdve azonban a show-t átalakították aréna formátumra, lehetővé téve a városok meglátogatását, amelyek korábban nem voltak elérhetők a nagy top turnéhoz. Ezenkívül Alegría rövid időnként átalakult rezidens show-ként az MGM Beau Rivage kaszinójában 1999 májusától 2000 októberéig, majd folytatta a turnét. 2013. december 29-én az Alegría előadása a belgiumi Antwerpenben, a Lotto Arénában volt.

Alegría a spanyol szóból az „öröm” nevet használja. A Cirque du Soleil irodalma a rendezvényt „a hatalmi küzdelem és a fiatalság élénkítő energiájának operatív szemléltetéseként” írja le. [2] Dominique Lemieux jelmezei a dekadencia és a díszítés barokk esztétikáját mutatják, míg René Dupéré zenei partitúrája a Francia, spanyol, afrikai és mediterrán hatások. A színpadot és a kellékeket gótikus ívek és durva szögletes minták jellemzik.

2019-ben az Alegría javított változatban került visszahelyezésre. Az "ALEGRIA új fényben" 2019. április 18-án indult Montrealben, Quebecben.

A termék tulajdonságai

Bontott, szép allapotú példány

Színes, francia cirkuszfilm

Kiadás: 1DVD, Image Entertainment (Made in U.S.A.)

Főszereplők: A Cirque du Soleil társulata

Rendező: Franco Dragone

Hangok: angol 5.1 DD; angol 2.0 DS

Feliratok: -

Készítés éve: 1998

Hossza: 93 perc

Webáruház készítés