Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

horror


Sorrend:

 Megvágva (1DVD) (2000) (Kylie Minouge)

Filmes tanulók egy csoportja úgy dönt, hogy befejezi egy korábban félbehagyott horrorfilm gyártását. A film munkálatai 14 évvel korábban szakadtak meg, mert rendezője, Hilary rejtélyes körülmények között meghalt. A diákok lelkesedését az sem képes letörni, hogy tanáruk s egyben a film korábbi rendező-asszisztense óva inti őket a forgatástól. Pedig a felvételek során a stáb tagjainak lassan-lassan nyoma vész, és egyre inkább úgy tűnik, hogy a megmaradók vagy hamarosan befejezik a filmet, vagy a film "fejezi be" őket... végleg.

 
1 990 Ft
  13 kísértet (1DVD) (Fórum Home Entertainment Hungary kiadás)

Ha egy szűkölködő család a rég nem látott nagybácsi végrendelete révén egy csodálatos házat örököl, a családtagok azt gondolják, legmerészebb álmuk valósult meg. Már ha ez az álom rémálom.

A ház ugyanis egy hermetikusan záródó börtön, pincéjében 12 olyan rémisztő és démoni kísértettel, akiknek két céljuk van: a bosszú és a pusztítás.

A házban rekedt család és a "váratlanul" feltűnő két idegen hamar ráébred arra, hogy nincs menekvés. Valaki csapdába ejtette őket, az életben maradás esélye a kísértetek ellenében nem túl nagy.

S ekkor feltűnik a színen még valami, ami mindennél rettenetesebb...

 
1 990 Ft
1408 (1DVD) (Stephen King)

Mike Enslin híres bestseller író, aki paranormális jelenségekről írt könyveivel futott be. Legutóbbi könyvét is hatalmas siker övezi, de az író tudomást se vesz róla, az életét egy fájdalmas családi tragédia árnyékolja be. Képtelen feldolgozni kislánya halálát, a munkájába menekül. Azon dolgozik, hogy bebizonyítsa, a természetfeletti jelenségek mögött mindig szándékos, megszervezett átverés áll.

Kutatásai a New York-i Dolphin Hotelbe vezetik, ahol az a véresen legendás 1408-as számú szoba található, amelyben állítólag szellemek gyilkolnak. Enslin kész bebizonyítani, hogy ez is csak egy blöff, és kibérli a szobát annak ellenére, hogy a szálloda igazgatója nyomatékosan megpróbálja lebeszélni tervéről. Az író elfoglalja a szobát, és hamarosan a saját szemével bizonyosodik meg arról, hogy szó sincsen előre kitervelt átverésről - a hírhedt 1408-as szoba borzalmait nem a képzelet szülte.

 
1 990 Ft
28 nappal később (1DVD) (szinkron)

Egy csapat csimpánz kiszabadul egy kutatólaborból, és az általuk hordozott szörnyű fertőző betegség hamar átragad az emberekre. Amikor egy biciklis futár (Cillian Murphy – Eredet) felébred a kómából egy elhagyott londoni kórházban, egy tökéletesen megváltozott, pusztuló világban találja magát, ahol a túlélés azon múlik, hogy pár lépéssel mindig a fertőzöttek előtt járjon… mert ezek az ámokfutók mindenkit megtámadnak, és a maguk szörnyű képére formálnak.

 
2 990 Ft
30 nap éjszaka 2. - Sötét napok (1DVD)

Már majdnem egy év telt el azóta, hogy az alaszkai Barrow városka lakóit megtizedelték a vámpírok. A férjét gyászoló Stella a világot járja, és a vámpírok létezéséről próbálja meggyőzni az embereket. Amikor elveszett lelkek egy csoportja lehetőséget kínál neki, hogy bosszút álljon a vámpírok királynőjén, Stella csatlakozik hozzájuk, hogy megakadályozzák a vámpírok újabb támadását.

 
1 990 Ft
31.KM  (1DVD) (2006) /nagyon karcos példány/(990ft-os DVD)
Agata Hameran egy elhagyatott országút 31. kilométerénél elüt egy kisfiút. Kiszáll kocsijából, hogy segítsen az áldozaton, eközben azonban egy másik kocsi őt üti el, és a nő mély kómába esik. Az ikertestvére, Catalina érzi Agata fájdalmát, és hallja, ahogy testvére a segítségét kéri. A lányok anyjuk tragikus halála után, még gyerekkorukban egy rendkívüli készséget fejlesztettek ki magukban, egyfajta kommunikációs módszert, amelynek segítségével szavak nélkül, a kettőjük közötti rejtélyes „ka... 
990 Ft
666: A gyermek (1DVD)

Egy repülőgép lezuhan és földet érve darabjaira törik.

Az izzó parazsak között az egyetlen magányos túlélő - egy kisfiú. Az őt örökbe fogadó nevelőszülőknek hamarosan rá kell jönniük,
a gyermek nem olyan elveszett, mint gondolták, hanem valami nagyon erős, sötét hatalom birtokosa.

A kisfiú a Szörnyeteg, aki magával hozza a Vég kezdetét.

 
1 990 Ft
A Lazarus hatás

Egy csapat végzős diák halottak újraélesztésével kísérletezik. Miután sikeresen felélesztenek egy kutyát, a dékán tudomást szerez a jóvá nem hagyott tesztekről és leállítja a kísérleteket és elkobozza a kutatások anyagait. Annak érdekében, hogy évek munkájának eredményeit megmentsék, betörnek saját laboratóriumukba, hogy reprodukálják az eredményeket. Miután a csapat egyik tagját megrázza az áram, ő válik az első emberi tesztalannyá. Visszatérve a halálból azonban már nem ugyanaz a személy, aki előtte volt.

 
2 990 Ft
  Alkonyattól pirkadatig 1. (1DVD) (Gamma Home Entertainment kiadás)

A hírhedt Gecko-fivéreket (George Clooney és Quentin Tarantino) országszerte üldözi az FBI, ezért úgy döntenek, hogy Mexikóba menekülnek. A szökéshez kapóra jön nekik az az apa (Harvey Keitel) és két gyermeke, akiket túszul ejtve átjutnak a határon, hogy aztán egy lepukkant mexikói bárban húzzák meg magukat. Ám amikor szembesülnek a kocsma szörnyűséges vendégeivel, rádöbbennek, hogy ha túl akarják élni az éjszakát, akkor össze kell fogniuk a túszokkal. Quentin Tarantino forgatókönyvéből Robert Rodriguez rendezett féktelen akció-horrort, amely nem csupán váratlan fordulatai és látványeffektusai révén vonult be a köztudatba, de George Clooney-ból is egy csapásra sztárt faragott.

 
1 490 Ft
Alkonyattól pirkadatig 1. (2DVD) (extra változat)

A hírhedt Gecko-fivéreket (George Clooney és Quentin Tarantino) országszerte üldözi az FBI, ezért úgy döntenek, hogy Mexikóba menekülnek. A szökéshez kapóra jön nekik az az apa (Harvey Keitel) és két gyermeke, akiket túszul ejtve átjutnak a határon, hogy aztán egy lepukkant mexikói bárban húzzák meg magukat. Ám amikor szembesülnek a kocsma szörnyűséges vendégeivel, rádöbbennek, hogy ha túl akarják élni az éjszakát, akkor össze kell fogniuk a túszokkal. Quentin Tarantino forgatókönyvéből Robert Rodriguez rendezett féktelen akció-horrort, amely nem csupán váratlan fordulatai és látványeffektusai révén vonult be a köztudatba, de George Clooney-ból is egy csapásra sztárt faragott.

 
2 990 Ft
Alkonyattól pirkadatig 3. - A hóhér lánya (1DVD)

A film harmadik részében folytatódik a vámpirológia. A bűnöző Madrid és társai veszik fel a harcot a vérszomjas fenevadak ellen. Közben egyre többen kerülnek a vámpírok hatalma alá...

 
1 990 Ft
Alkonytájt (1987 - Near Dark) (1DVD) (Kathryn Bigelow)

Caleb (Adrian Pasdar – Hősök), a jóképű farmerfiú egy éjszaka megismerkedik a rejtélyes és ellenállhatatlanul szép Mae-vel (Jenny Wright – A fűnyíró ember), a vámpírlánnyal, aki, mielőtt beállna a hajnal, csókjával és harapásával megbélyegzi a fiút. Caleb szíve innentől kezdve csak az éjszakáért és a lányért dobog. Igen ám, de Mae nincs egyedül: egy kegyetlen vámpírbanda tagja ő, melyet a szenvtelen Jesse Hooker (Lance Henriksen – Terminátor) és halálosztó asszonya, Diamondback (Jenette Goldstein – A bolygó neve: Halál) vezet. De nem csak ők, hanem a vérszívó horda legveszélyesebb tagja, a sportból gyilkoló Severen (Bill Paxton – Két tűz között) is szívesen látná holtan Calebet, aki maga is emberi vérre áhítozik és egyre nehezebben tud ellenállni a kísértésnek. Egyedül csak Mae állhat a vérengzés útjába.

Kathryn Bigelow (Holtpont, Strange Days: A halál napja) bemutatkozó rendezésében minden idők egyik legkülönlegesebb vámpírfilmjét köszönthetjük, amely a vérszívókat a gótikus pompából áthelyezi a poros amerikai vidékre, az ártatlan romantikát pedig vad szenvedélyre cseréli. Az Entertainment Weekly szerint az Alkonytájt „elképesztően stílusos, hihetetlenül brutális és egyszerűen briliáns”.

 
2 990 Ft
Alvajáró (1DVD) (2010) / kissé karcos/
Marcus egy temető közepén ébred fel és fogalma sincs, hogy került oda. Feje tele van kérdésekkel. Hol voltam előző este, kivel találkoztam, hogy kerültem ide? Marcus a ritka parasomnia nevű betegségben szenved, aminek eredményeképpen tesz dolgokat álmában, amire később nem is emlékszik. A korántsem fényes helyzete még rosszabbra fordul, mikor egyik reggel tetőtöl-talpig véresen, egy kést szorongatva ébred, nem emlékezvén semmire. Hamarosan kiderül, hogy legjobb barátjának a a feleségét halálr... 
1 990 Ft
Anakonda 2. - A véres orchidea (1DVD)/

Tudományos expedíció indul a borneói dzsungelbe, a világ azon kevés tájainak egyikére, melyet a fehér ember még nem térképezett fel és nem hódított meg. Egy gyógyszergyártó nagyvállalat korábbi híradások és legendák alapján úgy sejti, hogy arrafelé nő egy ritka és különleges fekete orchidea, melynek virágából új gyógyszerek hatóanyaga nyerhető ki. A cég vezetősége biztos benne: ha sejtésük igaznak bizonyul, a halálra találnak gyógyírt. De nem ők viszik vásárra a bőrüket. Az erdő sűrűjében a kutatók rátalálnak ugyan a keresett növényre, de hamarosan rá kell jönniük, nem ők az elsők. A fekete orchidea kígyók tápláléka. És ezek a kígyók hatalmasra nőnek, elpusztíthatatlanok és nagyon okosak. Tudják, ha a betolakodóknak sikerül kijutniuk a virággal a fák közül, az ő hatalmuknak vége. Az életükért harcolnak. Akárcsak a tudósok.

 
1 990 Ft
  Angyalok háborúja 1. (1DVD) (Fangoria Magyarország kiadás)

A Mennyekben háború dúl. Az emberek felemelkedését látva féltékennyé váló Gábriel és rebellis hordája küzd az Úrhoz hű Mihály arkangyal seregeivel. Miközben a Mennyország véres csatatérré válik, a lázadó angyalok egy új fegyver bevetését tervezik. Ehhez azonban a csatát az emberek világában kell folytatniuk, mivel a gyilkos eszköz, amivel megnyerhetik a háborút, nem más, mint egy emberi lélek… olyan, amelyik kegyetlenebb és gonoszabb az angyaloknál, és amelyiknek vérében van a háború. A kérdés csak az: az emberek vajon beleszólhatnak még a szárnyas halálhozók küzdelmébe? Van még esély arra, hogy világunk ne változzon át egy második pokollá, ahol angyalok és emberek egyaránt csak vérüket hullatják a kétes cél érdekében? Egy hitét vesztett nyomozón és egy tanítónőn áll vagy bukik minden…

 
1 990 Ft
Árnyék nélkül 1. (1DVD)

Az amerikai kormány egy titkos laboratóriumában a tudósok
fantasztikus felfedezést tesznek. Egyikük saját magán próbálja ki az újonnan
kifejlesztett szert, és bátor kísérlete eredménynyel jár: láthatatlanná válik.

Csakhogy kollégái letagadják az esetet, és holttá nyilváníttatják
őt, hogy ellophassák a találmányt. A láthatatlan tudós azonban egyáltalán nem
tehetetlen: és szörnyű bosszút esküszik.

Vagy rosszul látunk mindent? Talán mindez meg sem történt,
hanem Caine doktor a szer mellékhatásaként megőrült, és azt hiszi, mindenki
ellene fordult.

Talán mindegy is, melyik az igazság, a lényeg ugyanaz: egy
megfoghatatlan ámokfutó üldözőbe veszi egykori kollégáit, akik nem tudják, hova
bújjanak - hiszen, aki az életükre tör, az is ott bujkálhat mindenütt.

A láthatatlan ember ötletének legújabb - és mind közül
talán legeredetibb és legfrissebb - feldolgozása akciódús, vérfagyasztóan izgalmas
és páratlanul látványos. Erre elsősorban a rendező, Paul Verhoeven (Starship
Troopers - Csillagközi invázió, Showgirls, Elemi ösztön, Az
emlékmás) személye a garancia.

 
1 990 Ft
Árnyék nélkül 2. (1DVD)(karcos példány)

A nagysikerű Árnyék nélkül kirobbanó folytatásában Christian Slater (Interjú a vámpírral, Tiszta románc) játssza Michael Griffint, a láthatatlan fejvadászból lett őrült gyilkost, aki egy lassú és gyötrelmes halált okozó láthatatlanná tevő szérum hatására vesztette el az eszét. Maggie Dalton (Laura Regan, A sebezhetetlen), a gyönyörű és briliáns tudós az egyetlen ember, aki életben tudja tartani őt, de amikor a kormány csalinak használja arra, hogy elkapják Griffint, a nő Frank Turnerhez (Peter Facinelli – A skorpiókirály), a gyilkossági nyomozóhoz fordul segítségért. Ahogy Griffin egyre kontrolálhatatlanabb és veszélyesebb lesz, Turnernek nem marad más választása, hogy megvédje Maggie életét, be kell vennie a szérumot, hogy ő maga is Árnyék nélkül maradjon… Megduplázódik az akció és a félelem, ahogy két láthatatlan ember kerül szemtől szembe a végső, mindent eldöntő ütközetben.

 
1 490 Ft
Átjáró, Az - Ördögi program (Devour) (1DVD)

Jake Grayt (Jensen Ackles – Smallville) hónapok óta szörnyű víziók gyötrik, olyan megmagyarázhatatlan látomások, melyek gyilkosságokról és önkínzásokról szólnak. De a valódi rémálom csak akkor kezdődik, mikor Jake-et két barátja, Dakota (Dominique Swain – Lolita) és Conrad bevezeti egy on-line számítógépes játék - Az átjáró - világába. A játék teljesen rabul ejti a fiút, de mikor rádöbben, hogy Az átjáró révén rémálmai valóra válnak, már túl késő. Kétségbeesésében Marisolhoz (Shannyn Sossamon – Lovagregény), a titokzatos lányhoz fordul segítségért, aki ért az okkult tudományokhoz. Feloldozás helyett azonban Jake családjának sötét múltjával szembesülnek.

 
2 990 Ft
Átok 1. (The Grudge 1.) (1DVD) (Sarah Michelle Gellar)

Karen (Sarah Michelle Gellar - Buffy, a vámpírok réme, Tudom, mit tettél tavaly nyáron, Sikoly 2.) szociális munkásnak készül, s cserediákként tanul Japánban. A lány mit sem sejtve elvállalja, hogy helyettesít egy nővért, aki aznap nem jelent meg a házban, ahol dolgoznia kellett volna. Mikor Karen megérkezik a megadott címre, a házban - amely elhagyatottnak, üresnek és valahogy rendetlennek, feldúltnak tűnik – egy idős amerikai asszonyt talál, Emmát (Grace Zabriskie – Twin Peaks), aki a teljes katatónia állapotában van. Ahogy a merevgörcsben szenvedő nőt próbálja ellátni, Karen kaparászás hangjait hallja az emeletről. S mikor utánajár a dolognak, olyan természetfeletti borzalommal találja magát szemben, amit legrosszabb rémálmaiban sem tudott volna elképzelni. Ez a jelentéktelennek látszó, szokványos tokiói ház szörnyű titkot rejt. Odabent egy rettenetes lény dühöng, amely elpusztít mindenkit, aki csak a házba lép. Ez a végzetes „átok” szörnyű dührohamot előidézve öli meg áldozatait. Akit hatalmába kerít, az meghal, és ugyanakkor egy új átok születik – amely úgy terjed, mint a vírus, és mindenkit megfertőz, aki a házba belép. A borzalom vég nélküli, egyre szörnyűbb láncolata megállíthatatlannak tűnik. Ahogy egyre több ember hal meg, Karen is belekerül a borzalom ördögi körébe, és megismeri annak a bosszúszomjas átoknak a titkát, amely válogatás nélkül szedi áldozatait. A lánynak meg kell törnie ezt a kört, meg kell állítania a pusztulást, mielőtt még túl késő...

 
1 990 Ft
Átok 2. (The Grudge 2.) (1DVD) (Sarah Michelle Gellar)

Az utóbbi évek egyik legvérfagyasztóbb horrorjának hátborzongató folytatásában tovább terjed Az átok, amely szemlátomást véletlenszerűen szedi áldozatait...

Aubrey Davis beteg édesanyjától tudja meg, hogy a nővére, Karen kórházba került Japánban. Még ennél is sokkolóbb az a hír, hogy Karen rendőri kivizsgálás alatt áll barátja halála miatt, akit az általa okozott tűz ölt meg egy tokiói házban.
Audrey Tokióba megy, ahol rögtön figyelmezteti egy fotóriporter, hogy Karent valami titokzatos és veszélyes dolog kerítette hatalmába.

Allison egy tokiói nemzetközi iskola tanulója. Kétségbeesetten próbálja elnyerni az iskola nagymenőinek bizalmát, és ezért bármire hajlandó, amit kérnek tőle: még arra is, hogy ellátogasson egy rejtélyes leégett házba, amely furcsa eltűnések és gyilkosságok helyszíne volt.

A visszahúzódó természetű Jake nem túl boldog amiatt, hogy megözvegyült apja eljegyzett egy nőt. A fiú még mindig gyászolja elhunyt anyját, s nem képes megérteni, hogy nővére miért jön ki olyan jól a jövendőbeli mostohaanyjukkal. A szomszédban lakó meghatározhatatlan figurát sem tudja hová tenni, s úgy tűnik, a házban mindenki egyre furcsábban viselkedik.

Egytől egyig mindnyájuk megfertőződik Az átokkal, amely könyörtelenül és megállíthatatlanul terjed szerteszét a leégett tokiói házból, s mindenkit hatalmába kerít, aki csak keresztezi útját...

 
1 990 Ft

Sorrend: