Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

kaland


Sorrend:

prev
next

  80 nap alatt a Föld körül (1DVD) (2004 - Jackie Chan) (kissé karcos példány)

Egy habókos londoni feltaláló, Phileas Fogg (Steve Coogan), olyan találmányok titkaival áll elő, mint a repülés vagy az elektromosság, de a felsőbb tízezer befolyásos tagjai rögeszmés bolondnak tartják. Kétségbeesetten próbálva elérni, hogy komolyan vegyék, Fogg különös fogadást köt Lord Kelvin-nel (Jim Broadbent), a Királyi Tudományos Akadémia elnökével: állítja, ő bizony körülutazza a Földet mindössze 80 nap alatt!

Oldalán inasával, Passepartout-val (Jackie Chan) és az izgalmakat hajhászó francia művésznővel, Monique-kal (Cécile De France), Fogg nekivág az eszeveszett, szívet-erőt nem kímélő, világkörüli versenyfutásnak, amelynek a során hőseink a világ legegzotikusabb helyeire jutnak el, szárazföldön, tengeren és légi úton egyaránt.

Az út folyamán hőseink, sok kihívással és akadállyal és furcsa figurával szembesülnek, akiket – többek között – olyan sztárok személyesítenek meg, mint Arnold Schwarzenegger, Kathy Bates és Rob Schneider.
Jules Verne kalandokban bővelkedő, szórakoztató és egyben romantikus regénye a filmvásznon!

 
990 Ft
Afrika királynője (1DVD) (Humphrey Bogart)

Rose, a bátyjával 1914-ben egy nyugodt kelet-afrikai misszionáriustelepen dolgozik. Egy nap azonban a falut is eléri az első világháború, Rose megkéri Charlie-t a kalandort - aki az “Afrika királynője” nevet viselő bárka tulajdonosa - hogy juttassa el egy biztonságos tengeri kikötőig. A részeges férfi és Rose, a megrögzött vénlány, kalandos és hányatatott utazást tesz lefelé a folyón, ahol nemcsak a krokodilokkal, zuhatagokkal, rovarrajokkal, és a támadó németekkel kell megküzdeniük, de magányos, önző, mégis szeretetre vágyó természetükkel is...

 
1 990 Ft
AO - Az utolsó ősember (1DVD)

Több, mint 300 000 éven keresztül a neandervölgyi emberek uralták a világot, 30 000 évvel ezelőtt azonban örökre nyomuk veszett. De vajon teljesen eltűntek? Vagy az ő vérük csorog ma is az ereinkben? Senki sem tudja biztosan, egyedül Ao, az utolsó ősember.
Amikor törzsének minden tagját lemészárolják – köztük feleségét és kislányát is –, Ao, a kétségbeesett neandervölgyi ember magányos vándorútra indul. A déli vidékekre szeretne eljutni, hogy viszontlássa ikertestvérét, akivel gyerekkora óta nem találkozott. Hosszú útja során nemcsak veszedelmes fenevadakkal kell megküzdenie, de a fajtájának kiirtására felesküdött kegyetlen homo sapiens faj egyedeivel is… Egy elveszett világ elevenedik meg ebben a kalandos és látványos filmben, amely A tűz háborúja legjobb hagyományait követi.

 
1 990 Ft
Aranybánya, Az (1974 - Gold) (1DVD) (Roger Moore)

Rod Slater, a törekvő bányamérnök megbízást kap az egyik johannesburgi aranybánya vezetésére. Az idő múltával azonban kénytelen rádöbbenni: a bánya biztonságát egy nemzetközi összeesküvő csoport fenyegeti, akik úgy akarják az arany világpiaci árát az egekbe tornászni, hogy felrobbantják az egyik legnagyobb aranybányát. Rod azonban nem elégszik meg a bánya megmentésének nemes feladatával, hanem a bányatulajdonos Hurry Hirschfeld lányát, Terryt is boldoggá akarja tenni.

 
1 990 Ft
Aranygyapjú legendája, Az (1DVD) (2000 - Jason London)

Jason előtt nevelője, a kentaúr Chiron egy nap felfedi az igazságot származásával kapcsolatban: ő loclus országának törvényes örököse, apját pedig a gonosz Pelias ölte meg, hogy megszerezze a hatalmat. Janos útnak indul, hogy visszakövetelje a trónt. Pelias katonái üldözőbe veszik... Miután Jason megtudja, hogy Pelias legnagyobb vágya az aranygyapjú, üzletet köt a trónbitorlóval, és néhány társával a legendás kincs megszerzésére indul.

 
1 990 Ft
Arséne Lupin (1DVD)

1894-et írunk, a helyszín Normandia. Egy tüzesen szenvedélyes, csábító fiatalember úgy dönt, hogy apja nyomdokaiba lépve enged tolvaj-szenvedélyének, olyan kalandokba veti magát, amelyek majd híressé teszik a nevét. Ez a fiatalember Arsene Lupin… Arsene Lupin (Romain Duris) villámgyorsan elcsen mindent, ami fénylik, grófnők családi ékszereitől a csillagok konstellációjában rejlő legbensőbb titkokig. A Robin Hood nagylelkűségének, Sherlock Holmes mindent kikövetkeztetni képes bölcsességének és Don Juan hódító bájának képességével egyaránt megáldott Arséne olyan helyzetbe kerül, ahol mindezekre a képességekre szüksége lesz, amikor egy sorozat merész rablás és hidegvérrel elkövetett gyilkosság első számú gyanúsítottjává válik. Apja gyilkosát kutatva, Arséne tudomást szerez egy mesés kincsről, miközben egy titkos összeesküvés véletlen tanúja is lesz. A jelenlévők között ott van az agyfúrt Beaumagnan (Pascal Greggory). Ez az örök bajkeverő valamikor intim kapcsolatban volt Josephine Balsamo-val (Kristin Scott Thomas), Cagliostro grófnőjével, akit most fogolyként hurcolnak az összeesküvők elé. Még nem ismert okok miatt, a grófnőt felkavaró szépsége és imponáló fellépése sem menti meg attól, hogy az összeesküvők halálra ítéljék. Arséne azonban a kellő pillanatban megmenti a grófnőt. A grófnő bűbájától megigézve, égő vágytól hajtva, hogy cselekedjék, Arséne elszakad korábbi szerelmétől, Clarisse-tól (Eva Green), és a kincs felkutatására indul. Útja a századforduló Párizsába vezet…

 
1 490 Ft
  Arthur király - A kard legendája (1DVD) (King Arthur - Legend of the Sword, 2017) (Guy Ritchie filmje)

Guy Ritchie a tőle megszokott pörgős módon kelti életre az Excalibur ősi legendáját, amely Arthur történetét követi nyomon a nyomortól egészen a trónig. Amikor az apját megölik, a nagybátyja pedig elfoglalja a trónt, Arthur elveszíti uralkodói jogát, és mostoha körülmények között, a város sikátoraiban kell felnevelkednie. Ám amikor neki sikerül kihúzni a mitikus kardot a sziklából, az élete egy csapásra megváltozik, ő pedig kénytelen szembesülni valódi örökségével.

EXTRÁK (magyar felirat)

- A félszeg Arthur – Charlie Hunnam egy gentleman, egy izompacsirta és egy lázadó egyszerre, akihez hasonló királyt még nem láttunk!
 
2 990 Ft
Átjáró élet és halál között (Alain Delon) (1DVD)
Jean Diaz, a népszerű filmrendező egy börtöncellában ül, de nem unatkozik: legújabb animációs filmjén dolgozik. A legmodernebb audiovizuális felszerelés veszi körül, amely segítségével készíti legújabb filmjét, amelyben a világ erőszak elleni közömbösségét szeretné bemutatni. Az erőszakot maga Diaz is saját bőrén tapasztalhatja, hiszen fia életével zsarolja a film producere, aki nem más, mint az Öreg Kaszás... 
1 990 Ft
  Bolondok aranya (1DVD) (Fórum Home Entertainment Hungary kiadás)

Matthew McConaughey és Kate Hudson ráhajtanak az aranyra (és a gyémántokra és a rubintra).

A Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt két sztárja ezúttal egy igazi „se veled – se nélküled” párost alakít, akik (többé-kevésbé) együtt vetik bele magukat egy elképesztően vidám és kalandos, tengeri kincsvadászatba.

Finn (McConaughey) még mindig a volt felesége (Hudson) után fut, már amikor éppen nem a Tapsi Tatának nevezett gengszter elől menekül. Mindeközben, nyolc év keresés után, végre rábukkan a Karib-tengeren 1715-ben eltűnt, legendás királynői hozomány lelőhelyére.

Most már csak annyi a dolga, hogy felhozza a kincseket, visszaszerezze a feleségét, és elhúzza a csíkot, mielőtt a gengszterek a helyszínre érnek. Andy Tennant (Randiguru) kalandfilmje csupa veszély, akció, romantika és humor. Garantált szórakozás mindenkinek!

 
1 990 Ft
Cartouche (1DVD) / Computer Panoráma kiadás

Cartouche egyszerű sorból származó fiú, aki Párizs
királya szeretne lenni.

Csatlakozik a piti tolvajokhoz és vezérükké válik. Kedvessége,
eleganciája és nem utolsó sorban az a gesztusa, hogy a gazdagoktól elvett pénzt
rendre szétosztja a szegények között, hamar közkedveltté és megbecsültté teszi
a banda körében és elnyeri a szépséges Vénusz szerelmét is.

Halálos ellensége, a rendőrezredes Ferrussac csapdájából
rendre elmenekül, de nem menekülhet annak feleségétől, akibe végzetesen beleszeret.
Ezzel halálos veszedelembe sodorja a bandát és Vénuszt...

 
1 490 Ft
Cyrano De Bergerac (1950) (1DVD) (José Ferrer)

Az Edmund Rostand (1868–1918) által 1898-ban színpadra álmodott darab egy XVI.századi filozófus-költõ, Cyrano alakját gondolja újra, és helyezi a romantikára oly jellemzõ környezetbe. Cyrano de Bergerac (José Ferrer) egy csúnya, nagy orrú, de hihetetlen tudású francia lovag, aki még a bajvívásban is messze kitûnik társai közül. Hõsünk szerelmes lesz a gyönyörû és gazdag Roxanne-ba (Mala Powers), ám tudja, hogy kinézete miatt a lány úgyis elutasítaná. Legjobb barátja, Christian (William Prince) is szemet vet a csodás lányra, ám vele a sors kegyesebb volt, mikor arcát alkotta, de túl nagy ésszel bizony nem áldotta meg. Christian Cyranót kéri meg, hogy írjon szerelmes verset rajongott Roxanne-jának, akiben az ifjú megjelenése és a neki tulajdonított versek szerelmet ébresztenek.


De mi történik, ha kiderül az igazság: ha Roxanne rájön, hogy ki a csodálatos versek szerzõje? A Cyrano agyából kippatanó rímek veretes magyar megfeleõit Sinkovits Imre tolmácsolásában hallhatjuk.

 
2 990 Ft
D.B. Cooper üldözése (1DVD) (kissé karcos példány)

D. B. Cooper igaz története, aki 1971. november 24-én eltérített egy Boeing 727-es gépet, majd ejtőernyővel kiugrott a gépből – kétszázezer dollárral együtt. Azóta senki nem látta, egy elszánt biztosítási nyomozó azonban úgy érzi, sikerült felfednie Cooper valódi személyazonosságát.

 
1 990 Ft
Duma - A vadon hívó szava (1DVD)/kissé karcos/

Képzeld csak el: annyi idő alatt, míg ezt a mondatot olvasod, egy gepárd álló helyzetből akár 100 km/órás sebességre is fel tud gyorsulni. Erre a hihetetlen teljesítményre képes a 12 éves Xan (Alexander Michaletos) legjobb barátja, a gyönyörű gepárd is. A rendkívüli állatot fogságba akarják helyezni, Xan ezért úgy dönt, hogy a kölyökkora óta nevelt kedvencét, Dumát visszajuttatja oda, ahova tartozik, Dél-Afrika vadonjába. Az út azonban nem veszélytelen: a vadászó oroszlánok és krokodilok, sebesen zúgó folyók és zuhatagok veszélyei mellett egy kalandor (Eamonn Walker) is – aki pénzzé akarja tenni a gepárdot – veszélyezteti az akció sikerességét. Vajon van-e a fiúban annyi kitartás és bátorság, hogy véghezvigye merész tervét?

A Carroll Ballard (A fekete paripa, Repülj velem!) rendezte film egy izgalmas, kalandos történet az egész család számára.

 
1 990 Ft
  Dzsungel könyve, A (1DVD) (The Jungle Book, 1942) (Korda Zoltán filmje) (Fsz.: Sabu)

Megelevenedik A dzsungel könyve - Rudyard Kipling világhírű regényének négy Oscar-díjra jelölt filmváltozata. A történet főhőse, Maugli (Sabu - A bagdadi tolvaj), a kisfiú, aki csecsemőkorában elveszett a dzsungelben, és a farkasok nevelték fel. Ők ismertetik meg a vadon törvényeivel, melyet ha megtanul és elfogad, minden állat a barátjává fogadja.

Bagira, a fekete párduc és Balu, a medve lesznek a kölyökké cseperedett Maugli legjobb barátai. Ők figyelmeztetik, hogy legnagyobb ellensége, Sír Kán, a tigris az életére pályázik. Később azonban kiderül, hogy nem a csíkos ragadozó a legveszedelmesebb ellenfél, hanem az emberek...

 

Az élőszereplős játékfilm rendezője Korda Zoltán és a producere a testvér, Korda Sándor volt. A forgatókönyvet Laurence Stallings írta, a zenéjét Rózsa Miklós szerezte.

 
1 990 Ft
  Elveszett Világ, Az (2001 - The Lost World) (1DVD) (Sir Arthur Conan Doyle) (BBC)

Akárcsak az azonos című Spielberg-filmben, itt is
felbukkannak dinoszauruszok, és a látvány terén is ugyanolyan lenyűgöző a BBC
új alkotása, de a most megjelenő film legalább egy szempontból mindenképpen
testhosszal nyer a konkurens előtt - ebben a kalandfilmben nem a látványt támasztották
meg az alkotók egy vékony kis sztorival, hanem egy nagyszerű és generációk óta
jól ismert, izgalmas történet életrekeltése érdekében vettették be a legújabb
technikát!

Sir Arthur Conan Doyle klasszikus kalandregényének
története a XX. század hajnalán játszódik.

 
2 990 Ft
Ezeregyéjszaka legszebb meséi, Az (1DVD)

A történet Seherezádéról szól, Jafar nagyvezír bátor lányáról, aki minden éjjel elmesél egy csodálatos, és mindenekfelett érdekfeszítő mesét az őrület határán lévő Sahriár szultánnak, aki fondorlatos felesége halála után, a merénylőktől félve, képtelen elaludni. Seherezádé tudja, az életével fizet, ha a szultán ráun a történetekre, ezért egy hivatásos mesélőhöz fordul segítségért. Hogy lekösse az uralkodó figyelmét, mesél Aladdinról, a tolvajfiúról, aki egy hatalmas dzsint tesz szolgájává, Ali Babáról, a jószívű szabóról és a negyven rablóról, mesél a szultán bohócának, Berbeknek az utolsó tréfájáról, Abu Bashidról, a gonosz szultánról és nem utolsó sorban Billah szultán három fiáról...

 
1 990 Ft
Farkas Totem (1DVD) (Le dernier loup, 2015)

1967. Csen-zent, a fiatal Pekingi egyetemistát – több ezer társával együtt – Belső-Mongóliába küldik, hogy írni és olvasni tanítsa a pásztorok egy nomád törzsét. Ám az új környezetben ő az, akinek tanulnia kell, mert a végtelen sztyeppén, ahol az ember a természet erőinek van kiszolgáltatva, új értelmet nyer a közösség, a szabadság és a felelősség fogalma; de leginkább a tiszteleté, amely a természet erői mellett a sztyeppék csúcsragadozóját a farkast illeti meg. A nomádok, és az általuk szent teremtményeknek tartott farkasok között egy különös, összetett, misztikus kötődés alakult ki, amely a ragadozók vadságából, ravaszságából és szépségéből ered. Csen-zen a pásztorok intelmei ellenére, és tudtuk nélkül, magához vesz egy fiatal farkaskölyköt, hogy a farkasok életét, viselkedésüket tanulmányozza, mit sem sejtve arról, hogy tettével nem csak a bölcsek tanácsának, hanem a természetnek a haragját is kihívja maga ellen.

A világhírű francia rendező Jean-Jacques Annaud, akit a Hét év Tibetben, A medve a Két testvér és a Rózsa neve filmjei nyomán a hazai nézők is jól ismerhetnek, hosszú szünet után jelentkezik Farkastotem című filmjével. A film csodálatos tájakra kalauzol el és lenyűgöző módon meséli el Jiang Rong azonos című történetét, mely máig a legnagyobb könyvsiker az Ázsiai kontinensen.

 
1 990 Ft
Fehér lovag, A (1DVD)

A XV. századi népszerű barokk lovagregény a híres lovag, Tirant történetét meséli el, akit Bizánc császára rábízza a törökök ostromolta Konstantinápoly védelmét. A hős lovag emberei legendásan bátrak, és nem félemlíti meg őket az ellenfél túlereje. Tirant igaz stratéga, tudja, hogyan győzze le őket.


A vonzó ifjú legyőzhetetlen, csakhogy nem nemesi származású, ezért meg kell törnie az öreg császár egyetlen örökösének, a szinte még gyermek Carmesinának az ellenállását, hogy neki adja legféltettebb kincsét: a szüzességét. A császár kíséretében lévő hölgyek ezt jól tudják, ezért igyekeznek mindent megtenni, hogy sor kerüljön az eseményre, egyedül az Özvegy küzd ellene, aki a törökök kegyence, és őrülten szerelmes Tirantba.

 
1 990 Ft
Fekete Tulipán (1DVD) (Alain Delon)

A cinikus Guillaume gróf kettős életet él a nagy francia forradalom idején; hétköznapjainak sötét oldalát kalandorkodás és rablás tölti ki. Egyik titkos akciója során szerzett sebesülését leleplezni kívánva felhozatja vidékről öccsét, hogy a gyógyulás idejére a világ előtt helyettesítse őt. Julien boldogan vállalja a szerepet, mert azt hiszi, bátyja is osztozik az ő eszméiben, és az igazságért harcol. Keserves csalódás éri azonban, mikor kiderül, hogy rokona csak a saját élvezeteire gondol.

 
3 990 Ft
Félelem bére, A (1DVD)

Dél-Amerika.

Ha egy olajkút kigyullad az oltás csak úgy lehetséges, ha a égő gázokat és olajat berobbantják nitroglicerinnel.

A nitroglicerin szállítása viszont rendkívül veszélyes, szinte öngyilkos feladat, hiszen a legkisebb ütődésre is felrobban. Az anyagot száz kilóméterről kell rossz utakon eljuttatni a célhoz.

Mégis vannak jelentkezők, akik a jó pénz reményében vállalkoznak a filmtörténet egyik legveszedelmesebb utazására...

 
2 990 Ft

prev
next

Sorrend: