Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

akció / vígjáték

Főkategória >DVD - külföldi >akció / vígjáték

Sorrend:

 Profi bérgyilkost keresünk (1DVD) (2008)
Egy gyár valahol Franciaországban. Egy napon a gyár dolgozói reggel azzal szembesülnek, hogy munkahelyük megszűnt. A főnökök a gépekkel és minden más értékkel felszívódtak. A szakszervezet képviselője közli velük a végkielégítés összegét: 2000 euro, 40 év munkája után, összesen. Számos ötlet felmerül, hogy mihez kezdjenek a pénzzel, de végül Louise radikális ötletét fogadják el. Ő ugyanis azt javasolja, béreljenek fel valakit és ölessék meg a főnöküket…... 
1 490 Ft
2 kaliber (1DVD) (Select Video kiadás)

A Kábítószer-ellenes Hivatal ügynöke, Bobby Trench (Denzel Washington) beépül a maffiába. A Tengerészet hírszerzője, Michael Stigman (Mark Wahlberg) bűnözőnek adja ki magát. Mindketten az életüket kockáztatják, és átvernek mindenkit, hogy lebuktassanak egy nemzetközi drogbandát. Csak az a baj, hogy leginkább egymást húzzák csőbe, és mire rájönnek, addigra a nyomukban a mexikói kartell, a CIA és a saját cégeik.
Ha életben akarnak maradni, szükségük van egymásra, keménynek, gyorsnak és ravasznak kell lenniük. Még szerencse, hogy a bűnözők között töltött hosszú idő alatt mindketten megtanultak néhány piszkos trükköt.

 
990 Ft
21 Jump Street - A kopasz osztag (1DVD)

Osztálytársak voltak a gimiben és utálták egymást. Együtt lettek rendőrök, együtt járőröznek, és együtt bizonyítják, hogy mindenre alkalmatlanok. Illetve van egy nagy előnyük: még most is totál zöldfülűek. Ezért vethetik be őket álruhában egy középiskolában, hogy lecsapjanak a helyi kábítószer-gyárra. Jonah Hill és Channing Tatum valamint Ice Cube őrült vicces: amikor akcióba lendülnek, a suliban elszabadul a káosz!

 
2 990 Ft
22 Jump Street - A túlkoros osztag (1DVD)

Schmidt (Jonah Hill) és Jenko (Channing Tatum) rendőr sikeresen átvergődött a középiskolán, és most egy főiskola diákjai közé épülnek be. A feladat nem veszélytelen. És nem csak a gátlástalan kábítószer-terjesztő hálózat miatt. Jenko egy állati menő arccal haverkodik össze a focicsapatban, Schmidt pedig bohém művészlelkek közé keveredik. Vagyis egyszerre kell egy ügyet megoldaniuk, és azt is ki kell agyalniuk, hogyan bírják ki egymást akció közben.

 
1 990 Ft
  30 perc vagy annyi se (1DVD) (30 Minutes or Less, 2011) (Jesse Eisenberg)

Nick (Jesse Eisenberg) a kisvárosi pizzafutár hétköznapi száguldásokkal teli élete két önjelölt gengszter (Danny McBride és Nick Swardson) nagyszabású tervének köszönhetően váratlan fordulatot vesz. Az elfuserált duó elrabolja és egy derekára lakatolt pokolgép segítségével bankrablásra kényszerít Nicket. A lehetetlen feladat sikeres végrehajtásához Nick egykori legjobb barátjához, Chethez (Aziz Ansari) fordul segítségért. A két barát próbál bankot rabolni, és közben rendőrökkel, bérgyilkosokkal meg lángszórókkal gyűlik meg a baja, de mindennek a tetejébe egymás őrült szövegét is el kell viselniük.

EXTRÁK (eredeti nyelven)

Kisfilm - Robbanékony csapat
Bakiparádé -
Kimaradt jelenetek -
 
1 990 Ft
  Air America (1DVD) (Mel Gibson) (B-Roll kiadás) (minimálisan használt példány)

Az Egyesült Államok titkos háborút vív Vietnámban. Gene Ryack pilótát szerződteti a CIA egy hivatalosan nem létező háború hivatalosan nem létező légi szállító-alakulatához az Air Americához. Ryack az élete kockáztatásával indul nap mint nap útnak, hogy a kommunisták ellen harcoló egységeknek leszállítson mindent, amire csak szükségük van, a malactól kezdve a rizsen keresztül egészen a fegyverekig.

Természetesen nem veszélytelen ellenséges terület felett repülni, de Ryack jól tudja, hogy mit miért kockáztat. Elég dörzsölt alak ő már ahhoz, hogy tudja: a háború a legbiztosabb módja a meggazdagodásnak. A hivatalos szállítmányokon túl Ryack néha egy-egy saját fuvart is bevállal, és ha minden úgy alakul, ahogyan elképzelte, a háború után akár vissza is vonulhat, annyi pénze lesz!

Nem számolt azonban azzal, hogy mellérendelnek egy újoncot, Billy-t, akivel együtt belekeverednek egy nemzetközi összeesküvésbe és nem csak a saját életük, hanem több száz ártatlan emberé is komoly veszélybe kerül. Persze ha ügyesen keverik a lapokat, akár meg is menekülhetnek és másokat is megmenthetnek, a kérdés csak az, mi lesz a lóvéval?

 
1 490 Ft
Állj, vagy jövök! (1DVD)

Logan az igazi peches tolvaj. Amikor eltulajdonít egy húszmilliót érő gyémántot, a rendőrök elfogják, de előtte még sikerül az értékes követ elrejtenie egy építkezésen.
Szabadulása után elindul a „drágaság“ keresésére - de a fakabátok újra keresztülhúzzák számításait: időközben befejeződött az építkezés, és a gyémánt fölött most a kerületi rendőrség terpeszkedik. Logan nem adja fel egykönnyen. Rendőrnek öltözik. A rablóból lett átmeneti pandúrnak persze így sincs szerencséje; azonnal bevetésre küldik, és mivel mostanában rájár a rúd, még sikerrel is jár. A rabló el is nyeri büntetését: előléptetik.
A Los Angeles-i rendőrség legnagyobb pofájú, legizgágább, legbelemenősebb rendőre tehát elindul a karrier útján. Pedig ő csak egyvalamit szeretne: hogy bejusson végre az épület szellőzőrendszerébe…
Végre megjelenik DVD-n is az a film, melyet a Bad Boys - mire jók a rosszfiúk óta Martin Lawrence szeretett volna elkészíteni: az Állj, vagy jövök! elsöprő iramú, akicódús és minden percére száz poén jut.
A film az első DVD, amely Dolby Digital 5.1-es magyar szinkronnal jelenik meg!

 
2 990 Ft
Amazonas kincse, Az (1DVD)

Travis régész és kalandor szeretne lenni, és ezért az indiánok rég elveszett
kincsét, az El Gatót keresi a dzsungelben. És ez minden baj oka. Mert megtalálja.
Így hát amikor apja embere a nyomára jut, a gorilla elől inkább a dzsungelbe menekül.
És kezdetét veszi az őrült hajsza: a kincskereső, az embervadász, a sűrűben bujkáló
gerillák, az aranybánya szeszélyes és kegyetlen tulajdonosa, egy skót dudás, egy
bombázó csaposlány és egy csapat túlfejlett humorérzékű pávián kergetőzik a fák
között, a kincs körül, az aranybányákban és egy katonai táborban. Az eredmény:
nagy káosz és botrány, sok lövöldözés, robbanás és pofon.

 
1 990 Ft
Amerikai taxi (1DVD) (nagyon karcos példány)

Belle Williams a sebesség megszállottja. Felspécizett járgányával New York utcáin tép, és a város leggyorsabb taxija címet sikerül kivívnia. De a taxizás Belle számára csak afféle rákészülés: hősünk autóversenyző szeretne lenni, és abban is a legjobb. Jó úton halad, amíg le nem téríti arról a kiöregedő zsaru, Andy Washburn, akinek álcázási technikáját csak autóvezetői tehetsége múlja alul.

Washburn, akit műszaki járatlansága a kerületi rendőrőrsre száműz, egy brazil bombázókból álló bankrabló banda sarkában liheg, akiket Vanessa, a hideg, számító szépség vezet. A lányok elcsípéséhez a jogsi nélküli Washburn ráveszi Belle-t, hogy legyen a sofőrje. Belle-nek most már hivatalos felhatalmazása van rá, hogy bármilyen sebességgel, bármilyen szabályra fittyet hányva vezessen. A kocsi nélküli zsaru és a sebességmániás taxis - New York leglehetetlenebb párosa - veszett macska-egér hajszába kezd a bankrablókkal.

 
1 490 Ft
Amerikai taxi / Szép még lehetsz (2DVD)

Amerikai taxi:

Egy film sikerének biztos jele: a folytatás. Ami még ennél is biztosabb jel, az a feldolgozás! A Luc Besson nevével fémjelzett francia akció-vígjáték trilógia hazánkban az elmúlt évek alatt rengeteg rajongót szerzett, és az európai sikerre hamar felfigyelt Hollywood is. Most itt a Taxi még pörgősebb, még harsányabb, még tempósabb amerikai változata, az Amerikai Taxi!

Belle Williams a sebesség megszállottja. Felspécizett járgányával New York utcáin tép, és a város leggyorsabb taxija címet sikerül kivívnia. De a taxizás Belle számára csak afféle rákészülés: hősünk autóversenyző szeretne lenni, és abban is a legjobb. Jó úton halad, amíg le nem téríti arról a kiöregedő zsaru, Andy Washburn, akinek álcázási technikáját csak autóvezetői tehetsége múlja alul.

Washburn, akit műszaki járatlansága a kerületi rendőrőrsre száműz, egy brazil bombázókból álló bankrabló banda sarkában liheg, akiket Vanessa, a hideg, számító szépség vezet. A lányok elcsípéséhez a jogsi nélküli Washburn ráveszi Belle-t, hogy legyen a sofőrje. Belle-nek most már hivatalos felhatalmazása van rá, hogy bármilyen sebességgel, bármilyen szabályra fittyet hányva vezessen. A kocsi nélküli zsaru és a sebességmániás taxis - New York leglehetetlenebb párosa - veszett macska-egér hajszába kezd a bankrablókkal.

Szép még lehetsz:

Míg a férfiak Birkanyírás során panaszolhattak el mindent, ami a lelküket nyomta, addig a gyengébbik nemnek ott van a csodálatos Beauty Shop, melynek akaratos tulajdonosa, Gina senkitől sem irigyli szolgáltatásait.

Csinos kis üzletében megfordul hát mindenféle népség, konzervatív fehérnéptől kezdve szókimondó feketékig, s miközben új frizurát szereznek, gondtalanul trécselhetnek gondjaikról.

A Birkanyírás sikerén felbuzdulva forgatták le a film „női” változatát, melyben olyan sztárok működtek közre, mint Alicia Silverstone, Alfre Woodard, Djimon Hounsou vagy Kevin Bacon egy rivális fodrászüzlet tulajdonosa szerepében.

 
2 990 Ft
  Amos & Andrew bilincsben (1DVD) (2012) ( Samuel L.Jackson, Nicolas Cage)
Andrew Sterling, a Pulitzer-díjas író nyugalomra vágyik, ezért újonnan vett hétvégi házába indul. Azonban a helyiek szemében első pillantásra ő csak egy gyanús fekete fickó, aki valószínűleg értékes cuccokat próbál ellopni, ezért azonnal riasztják a rendőrséget. A rendőrfőnök legjobb embereivel természetesen rögtön rajtaüt a házon. Ám amikor szembesül tévedésével, mentőötlete támad: szabadságot ígér a piti betörőnek, Amos Odellnek, ha az túszul ejtiSterlinget, majd megadná magát, megmentve íg... 
1 990 Ft
Bad Boys  3. -Minörökké rosszfiúk (1DVD) (2020)
A rosszfiúk, Mike Lowrey (Will Smith) és Marcus Burnett (Martin Lawrence) visszatértek, hogy újra a feje tetejére állítsák Miamit és elkapjanak néhány rosszfiút. Miután egy rejtélyes merénylő, aki az igazságszolgáltatás jó pár emberével végzett már, Mike életére tör, az örökifjú zsaru meggyőzi a már nagypapa Marcust, hogy tegye félre korai nyugdíjazásáról szőtt terveit és még egyszer utoljára lendüljenek együtt akcióba. „Smith és Lawrence is ütős alakítást nyújt” (Double Toasted) ebben a „nag... 
3 990 Ft
  Bad Boys 1-2. (3DVD box) (extra változat) (Warner Home Video kiadás) (DVD díszkiadás)

Bad Boys 1.:

A két miami nyomozó, Marcus Burnett és Mike Lowery jól megtanulta
Newton törvényét: az anyag nem vész el, csak átalakul.
Azt azonban álmukban sem hitték volna, hogy százmillió dollár értékű heroin,
ami az egyik pillanatban még a rendőrség raktárában vár a megsemmisítésre, a
másik pillanatban máris visszaváltozik bűnjelből gyilkos árucikké. Ráadásul
kettejük nyakába zúdul az összes nyomozati hercehurca, mivel gyakorlatilag összes
kollégájuk neve szerepel a bűntény gyanúsítottai között...

Bad Boys 2.:

A rosszfiúk Miami legjobb rendőrei. Ők a legjobbak, ha veszélyes helyzetet
kell megoldani, és ők a legrosszabbak, ha csendben, feltűnés nélkül kell végrehajtani
a parancsot. Mert körülöttük garantáltan magasra csapnak a lángok; autóroncsok,
botrány és felfordulás veszi körül őket, amerre járnak.

Most éppen azt próbálják felderíteni, hogy milyen úton jut az extasy a városukba.
De mert sosem állnak meg félúton, eljutnak addig az emberig is, aki egyedül
magának akarja Miami kábítószer-alvilágát.

Amikor kirobban a maffiaháború, a szembenálló felek között csak két dühös feka
zsaru áll. Nem mintha ráérnének ezzel törődni: sokkal fontosabbnak tűnik számukra,
hogy egyikük húgát épp a társa próbálta meg elcsábítani. Jelenleg ez látszik
a városban elkövetett legnagyobb bűnténynek..

 
4 990 Ft
Bad Boys 1. / Charlie angyalai 1. (2DVD)

Bad Boys 1.:

A két miami nyomozó, Marcus Burnett és Mike Lowery
jól megtanulta Newton törvényét: az anyag nem vész el, csak átalakul.

Azt azonban álmukban sem hitték volna, hogy százmillió dollár
értékű heroin, ami az egyik pillanatban még a rendőrség raktárában vár a megsemmisítésre,
a másik pillanatban máris visszaváltozik bűnjelből gyilkos árucikké. Ráadásul
kettejük nyakába zúdul az összes nyomozati hercehurca, mivel gyakorlatilag összes
kollégájuk neve szerepel a bűntény gyanúsítottai között...

Charlie angyalai 1.:

Egy titokzatos férfi és három gyönyörű nő. A rejtélyes milliomos,
Charlie sosem mutatkozik a nyilvánosság előtt, ám még így, a távolból
is képes fenntartani a legbonyolultabb ügyek megoldására szakosodott detektívirodáját.

Titkosügynökei azonban nem bújnak árnyékba, de nem is tudnának:
ahol csak megjelennek mindenki őket bámulja. A nyomozók ugyanis angyalok: három
bomba nő, aki valóban robbanásveszélyes. Szépek és szexisek, de ez a törékeny
női külső megtévesztő: közelharcban és csapdaállításban verhetetlenek.

Ám ezúttal talán még a szokásosnál is nehezebb feladatot
kell megoldaniuk. A gyanúsított az ő szépségük előtt sem hajlik meg: mindenre
elszánt és semmitől sem fél. A tét néhány millió dollár és néhány százezer élet.
Az angyalok bevetik magukat...

 
3 990 Ft
Bad Boys 2. (1DVD)

A rosszfiúk Miami legjobb rendőrei. Ők a legjobbak, ha veszélyes helyzetet
kell megoldani, és ők a legrosszabbak, ha csendben, feltűnés nélkül kell végrehajtani
a parancsot. Mert körülöttük garantáltan magasra csapnak a lángok; autóroncsok,
botrány és felfordulás veszi körül őket, amerre járnak.

Most éppen azt próbálják felderíteni, hogy milyen úton jut az extasy a városukba.
De mert sosem állnak meg félúton, eljutnak addig az emberig is, aki egyedül
magának akarja Miami kábítószer-alvilágát.

Amikor kirobban a maffiaháború, a szembenálló felek között csak két dühös feka
zsaru áll. Nem mintha ráérnének ezzel törődni: sokkal fontosabbnak tűnik számukra,
hogy egyikük húgát épp a társa próbálta meg elcsábítani. Jelenleg ez látszik
a városban elkövetett legnagyobb bűnténynek..

 
1 490 Ft
  Bad Boys 2. (2DVD) (extra változat) (Fórum Home Entertainment Hungary kiadás) (minimálisan használt példány)

A rosszfiúk Miami legjobb rendőrei. Ők a legjobbak, ha veszélyes helyzetet
kell megoldani, és ők a legrosszabbak, ha csendben, feltűnés nélkül kell végrehajtani
a parancsot. Mert körülöttük garantáltan magasra csapnak a lángok; autóroncsok,
botrány és felfordulás veszi körül őket, amerre járnak.

Most éppen azt próbálják felderíteni, hogy milyen úton jut az extasy a városukba.
De mert sosem állnak meg félúton, eljutnak addig az emberig is, aki egyedül
magának akarja Miami kábítószer-alvilágát.

Amikor kirobban a maffiaháború, a szembenálló felek között csak két dühös feka
zsaru áll. Nem mintha ráérnének ezzel törődni: sokkal fontosabbnak tűnik számukra,
hogy egyikük húgát épp a társa próbálta meg elcsábítani. Jelenleg ez látszik
a városban elkövetett legnagyobb bűnténynek..

 
1 990 Ft
  Bad Boys 2. - Már megint a rosszfiúk / Charlie angyalai 2. - Teljes gázzal (2DVD) (Twinpack)

Bad Boys 2. - Már megint a rosszfiúk
A rosszfiúk Miami legjobb rendőrei. Ők a legjobbak, ha veszélyes helyzetet kell megoldani, és ők a legrosszabbak, ha csendben, feltűnés nélkül kell végrehajtani a parancsot. Mert körülöttük garantáltan magasra csapnak a lángok; autóroncsok, botrány és felfordulás veszi körül őket, amerre járnak.

Most éppen azt próbálják felderíteni, hogy milyen úton jut az extasy a városukba. De mert sosem állnak meg félúton, eljutnak addig az emberig is, aki egyedül magának akarja Miami kábítószer-alvilágát.

Amikor kirobban a maffiaháború, a szembenálló felek között csak két dühös feka zsaru áll. Nem mintha ráérnének ezzel törődni: sokkal fontosabbnak tűnik számukra, hogy egyikük húgát épp a társa próbálta meg elcsábítani. Jelenleg ez látszik a városban elkövetett legnagyobb bűnténynek...

Charlie angyalai 2. - Teljes gázzal
A világ legveszélyesebb fegyvere: biztos, mint a halál, bármikor bevethető, a Föld bármely pontján egyformán hatékony. Mellesleg csinos is. Három lány a Charles Townsend Detektívügynökség alkalmazásában.

Ha arctalan főnökük hívja őket, ők nyomban harcra készek, és nem kímélik sem magukat, sem mást.

Az angyaloknak ezúttal egy eltűnt adatbázist kell megtalálniuk. A tanúvédelmi programban résztvevők listáját ugyanis ellopták, és a rajta szereplők közül öten már áldozatául is estek a titokzatos bűnözőnek.

A nyomok a lányok egy régi ellenfeléhez a „Cingárhoz” vezetnek, de úgy tűnik, hogy egy bukott angyalnak (Demi Moore) is köze lehet a vakmerő és kegyetlen gyilkosságokhoz. Charlie angyalai azonban szerencsére legalább olyan vakmerőek, mint ellenfelük.

 
3 990 Ft
  Banditák (1DVD) (Bandits, 2001) (Bruce Willis, Billy Bob Thornton, Cate Blanchett)

Joe Blake és Terry Collins bankrablók, akik remélik, hogy utolsó akcióik segítségével sikerül annyi pénzt szerezniük, hogy megvalósíthatják álmukat, miszerint visszavonulnak a szakmából.

A jóképű, ellenállhatatlan Joe és hipochonder partnere, Terry a vidék leghíresebb bűnözői, az „altató banditák”, akiktől Oregontól Kaliforniáig a bankárok rettegnek, a lakosság viszont imád. A trükkjük a következő: túszul ejtenek egy bankárt és a családját, megvacsoráznak velük, a házukban töltik az éjszakát, majd reggel a bankárral együtt mennek dolgozni, és kirabolják a bankot, mielőtt az alkalmazottak megérkeznének.

Balszerencsés módon ez a módszer nem igazán működik azután, hogy Kate Wheeler, az átlagos háziasszony, aki unja a hétköznapi életet, el nem üti Terryt az autójával. Kate csatlakozik az országjáró banditákhoz, s neki is sikerül ellopnia valamit: a két fickó szívét. Joe és Terry is beleszeretnek az asszonyba, míg Kate imádja mindkettőjüket. A két férfi távol áll az ideális partnertől, de együtt tökéletes férfit alkotnak...

 

Extrák

Interjúk, Képgaléria, Trailer, Filmelőzetesek

 
990 Ft
Baywatch (1DVD) (2017) (szlovák borító)

A nagysikerű tévésorozat őrülten vicces és akciódús moziverziójában az elkötelezett vízimentő, Mitch Buchannon (Dwayne Johnson – Jumanji – Vár a dzsungel) akasztja össze a bajuszt egy pimasz újonccal (Zac Efron – A legnagyobb showman). A két vetélytárs aztán kénytelen összefogni: fel kell ugyanis göngyölíteniük egy kegyetlen és gyönyörű üzletasszonyhoz (Priyanka Chopra, Quantico-sorozat) köthető bűnügyet, ami az egész öböl jövőjét veszélyezteti.
Hatalmas poénok és parányi bikinik: ha jön a nyár, jön a Baywatch – merüljünk el ebben az akciódús, vicces és szexi kalandban!

 
2 990 Ft
  Bérgyilkosék (1DVD) (2010 - Ashton Kutcher - Katherine Heigl)

Spencer (Aschton Kutcher: Személyes vonatkozás) csak egy átlagos kormánynak dolgozó bérgyilkos szuperkém, akire egy európai küldetésén talál rá az igaz szerelem egy gyönyörű, okos és éppen szakítás után lévő nő, Jen Kornfeldt (Katherine Heigl: Felkoppintva) személyében. A románcból házasság lesz, Spencer múltját hátrahagyva boldogan illeszkedi be a kisvárosi milliőbe. Azonban Spencer 30. Születésnapján rádöbbennek, több millió dolláros vérdíj van a pár fejére kitűzve, és ami még rosszabb, a gyilkosok valószínűleg már évek óta figyelik őket. Bárki lehet az ellenségük: szomszédaik, barátaik, a fűszeres vagy akár a barátságtalan öregember az utca túlsó felén…

 
2 990 Ft

Sorrend: