Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

karate / szamurájfilmek

Főkategória >DVD - külföldi >karate / szamurájfilmek

Sorrend:

prev
12
next

18 bronzember, A (1DVD)

Kínában, a mandzsúriai megszállás alatt megölik a Ming-dinasztia tábornokát, Kuant. Hogy fia, Shao Lung megmeneküljön, nagyanyja a shaolin templomban rejti el üldözői elől. Húsz évvel később, amikor sikeresen kiállja a 18 bronzember próbáját, a fiú elhagyja a templomot, hogy bosszút álljon édesapja gyilkosán, Hei Ju Yingen.

Az alkotás a nyolcvanas évek egyik legmeghatározóbb shaolinfilmje, mely egy egész generáció kedvencévé vált.

 
1 990 Ft
Egyszemélyes hadsereg (1DVD) (Chuck Norris)

A kaliforniai rendőrség szigorúan titkos, kábitószer-ügyben nyomozó beépített ügynökei sorra tűnnek el,majd később holtan találnak rájuk. A színfalak mögött tevékenykedő ügynökök ugyanis egyre közelebb kerülnek ahhoz, hogy lebuktassanak egy igen befolyásos, nagy hatalmú maffiavezért. Valaki azonban sorban iktatja ki a csapat sokat tudó tagjait. A gyilkos csupán egyetlen nyomot hagy maga után, a kungfu-harcosok jelét. Ezért a rendőrség Matt Logan karate-bajnokot, a keleti harcművészetek szakértőjét kéri fel. hogy segítsen leleplezni a drogkereskedőket és megtalálni a gyilkost. Logan hamarosan rájön, hogy áruló van a rendőrség kötelékében és az szolgáltatta ki az ügynökök neveit...

 
990 Ft
Éjszakai vadász, Az (1DVD) (Sonny Chiba)

Yataro kegyetlen bérgyilkos.

Gomyo, a yakuza főnök felfigyel a félszemű bérgyilkos különleges képességeire. Magához hivatja Yatarot és felkéri, hogy legyen a személyes testőre.

Yataro hamarosan rájön, hogy főnökének ellenségei leginkább a klánon belül veszélyeztetik. Yataro egyre véresebb harcokba bonyolódik, hogy saját és Gomyo életét megvédje.

 
1 990 Ft
Fehér Lótusz klánja, A (1980) (1DVD) (Lieh Lo)

A Fehér Lótusz Klán vezetője bosszút állna két férfin, akik megölték a társát.
Miután az egyik meghal, a másik férfi elmegy felkészülni, hogy le tudja győzni
a szinte megállíthatatlan ellenfelét „Fehér homlokot”.

 
1 990 Ft
Félmaréknyi Kung-Fu (1DVD) (Jackie Chan)

A kétbalkezes, vidám árva, Jiang elkezdi tanulni a harcművészet technikáit Mao-tól, az egykoron híres Kung-fu mestertől - aki most hajléktalan koldus. Jiang gyorsan tanul és hamarosan elég felkészült lesz ahhoz, hogy felvegyék őt is testőrnek a mester tanítványai közé a nagy tekintélyű Sern Chuan gárdába. Új feladata számos veszélyes kalandot rejt, ugyanis a gárda legfontosabb küldetése, hogy megvédje a híres "Örökzöld" Jade követ szállító karavánt. Útközben a konvojt banditák támadják meg és megpróbálják elrabolni a különleges követ. A harcokat egyedül Jiang éli túl, aki mindent elkövet, hogy megakadályozza a rablóbanda menekülését és megvédje a megfizethetetlen értékű drágakövet.

 
990 Ft
Halálos játszma 1. (1DVD)

Bruce Lee-t utolsó filmje, a Halálos játszma emelte a halhatatlan legendák közé. A Kis Sárkány a forgatás ideje alatt halt meg. Billy Lo-t (Lee), a sikeres filmes sztárt, és barátnőjét, Ann Morris énekesnőt zaklatni kezdi a maffia, hogy dolgozzanak nekik. Amikor már sokadik követelésüknek sem tesznek eleget, eldöntik, hogy végeznek Billyvel. A harcművész megrendezi saját halálát, és miközben mindenki azt hiszi, halott, titokban bosszúra készül. Bár a film befejezésére Lee halála kétségtelenül hatással volt, mégis beírta magát a filmtörténetbe felejthetetlen jeleneteivel. A film tetőpontja, amelyben Lee a pagoda csúcsa felé haladva minden emeleten más harcművészeti ág mestereivel harcol, tökéletes példa erre. A mesteri nuncsaku-harc Danny Inasanto-val pedig bebizonyította, hogy Bruce Lee évekkel megelőzte korát.

 
2 990 Ft
Halálos játszma 2. (1DVD)

Testvére halála után Bobby (Bruce Lee) Koreába utazik, hogy felkutassa a gyilkosokat és bosszút álljon fivére haláláért.

Utolsó filmjén Bruce Lee, a küzdősportok egyik legnagyobb hatású mestere a Mátrix-trilógia, a Kill Bill és a Tigris és sárkány koreográfiáit is jegyző Yuen Woo-Pinggel dolgozott együtt.

 
2 990 Ft
Karate Tigris 1. - Nincs Irgalom (1DVD)

Jason nagy Bruce Lee rajongó. Apja karateedző Los Angelesben, a hagyományos stílus követője, akire erős nyomást gyakorol egy keleti parti bűnözőcsoport, melynek komoly érdekeltsége van a full-contact karate üzletben.

Jason belép egy karateklubba, melynek senseije Ian amerikai full-contact bajnok. A keleti parti bűnözők szemet vetnek Ian klubjára is. A klub feketeövesei csúnyán leszerepelnek. Iván az oroszok gyilkológépe már majdnem megöli Iant, de ekkor Kelly közbelép...

 
2 990 Ft
Karate Tigris 2. - Villámkezek (1DVD)

Scott először repül Thaiföldre, hogy találkozzék menyasszonyával Sulinnal. A találkozás lidércnyomássá fajul: Sulint négy fegyveres elrabolja. Régi edzőtársával Mac-kel, és Terry-vel az amerikai női thai bokszolóval elindulnak a Halál Hegye felé, ahol egy szovjet átnevelő tábor van.

Terry egy szadista szovjet tábornok elé kerül, aki alig várja, hogy kivégeztethesse két új áldozatát. Azonban nem veszi számításba, hogy Scott a harci művészetek nagy mestere...

 
1 990 Ft
  Karate Tigris 3. - Extrakemény Kickboxer ( Vértestvérek ) (1DVD)

John Alexander a CIA nyugdíjas terrorellenes harcosának születésnapi ünnepségén kellene kibékülnie két haragban lévő fiának. De Casey és öccse Will nem jönnek ki egymással, ők a tűz és a víz. A szakadék még jobban elmélyül köztük, amikor apjukat egy nemzetközileg ismert brutális terrorista Franco megöli.

Willnek sikerül beépülnie a terrorista csoportba, és Casey-t kell, hogy megölje, de ők végül kibékülnek. A kegyetlen Franco egyre több embert bérel fel a testvérpár ellen. Sőt, Franco merényletet tervez az Egyesült Államok elnöke ellen is. Willnek és Caseynek ezt kell megakadályozniuk...

 
1 990 Ft
Kelet hősei (1979) (1DVD) (Chia-Liang Liu)

Egy kínai férfi elvesz egy japán nőt. A férfinek sikerül a nő egész harcművész családját megsértenie azzal,
hogy kihívja feleségét párbajra.
Be kell bizonyítania, hogy a kínai Kung-Fu van olyan jó, mint a Japán harcművészet.
Hét párbajjal a legjobb japán mesterek ellen, akik a nő helyet válaszolnak a kihívásra

 
1 490 Ft
Kínai történet 2. (1DVD) (1992) (Jet Li)

DR. Wong Fei Hungnak (Jet Li – Hős, Halálos fegyver 4., A múmia - A sárkánycsászár sírja), asszisztensével és szeretett nagynénjével Cantonba látogat, hogy egy konferencián a kínai akupunktúra művészetéből adjanak ízelítőt. A városban egy idelye harcok dúlnak, a lázadók és az....

 
1 990 Ft
Kínai történet 3. (1DVD) (1992) (Jet Li)
A trilógia utolsó részében Wong Fei Hungnak (Jet Li – Hős, Halálos fegyver 4., A múmia - A sárkánycsászár sírja), a neves harcművésznek immáron Pekingbe vezet az útja. Részt kíván venni a császárné által meghirdetett Oroszlántánc harcművészeti versenyen, emellett bemutatná jegyesét (Rosamund Kwan – Istenek fegyverzete 2., A nagy balhé 2.) pekingi édesapjának.

Wong nem számít arra, hogy leendő párjának orosz csábítója akad, így a versenyen résztvevő brutális ... 
1 990 Ft
Kobra, A (1978) (1DVD) (Jackie Chan)

A Chang dinasztia hatalmának végén a Sas-karom Boksziskola vezetője megfogadja, hogy a Kígyó iskola összes emberét kiírtja, de Pai Chang-Tien túléli a rohamot és menekült lesz belőle. Chien Fu-val, aki a Tai Tornateremben dolgozik, kegyetlenül bánik az edzője. Egy napon Fu megment egy öregembert, akit egy banda kegyetlenül összever, s kiderül róla, hogy ő Pai Chang-Tien. Nemsokára az öreget újra megtámadják, ezúttal egy orosz prédikátor két bérgyilkosa, és szintén Fu menti meg. Miközben a Wei tornaterem egy tanulója bandát vezet, hogy nagy pusztítást végezzenek a Tai tornateremben, a Tai tulajdonosa megdöbbenve látja, hogy tanítványai szétszóródtak. Fu mindenáron meg akarja védeni magukat, ezért Chang-Tien tanácsa ellenére használja a Kígyó Bokszot, és így életre kel a Kobra...

 
1 990 Ft
Nindzsa imája a halálért (1985) (1DVD) (Sho Kosugi)

Az Amerikába költözött japán család bajba kerül, miután kiderül, hogy az általuk vásárolt házban bűnözők üzletelnek. Amikor a gengszterek összetűzésbe keverednek egymással, ezért a család tagjait teszik felelőssé. Ők ugyan nem tudnak semmiről, azonban ez nem állítja meg a bűnözőket. Amikor egy furcsa baleset történik a családban, az apa bosszút esküszik, és nindzsaként kezdi tizedelni a gengsztereket.

 
1 990 Ft
Öld meg a sógunt - A sógun szamurájai (1DVD)

A második Tokugawa-sógun halála után kiderül, valójában fia, Iemitsu bérelte fel a gyilkosokat, hogy mérgezzék meg őt, abban a reményben, hogy a fiú örökli a sógunátust - dadogása és arcán lévő anyajegye ellenére. Iemitsu és testvére, Tadanaga halálos ellenségekké válnak, a nép pedig két szembenálló oldalra bomlik, s véres háború veszi kezdetét. Iemitsu kardvívástanára, Yaguyu mindenre elszánt, csak hogy Iemitsu legyen a sógun, ennek érdekében mindenkit elárul, még saját családját is.

 
1 990 Ft
Őrült majom Kung-fu (1DVD)

A kung-fu mester Chent becsapja és megnyomorítja Duan, a bordélyház-tulajdonos bűnöző, húgát pedig prostitúcióra kényszeríti. Mivel többé már nem képes harcolni, Chen utcai táncosnak áll be Ah Mo nevű majmával. Duan emberei azonban meggyilkolják az állatot, ezért Chen és tolvaj barátja bosszút áll az Őrült majom nevű kung-fu technika segítségével.

 
1 990 Ft
Repülő guillotine 1., A (1DVD)

A császár testőrségének rettegett, új fegyvere van, a repülő guillotine, amely nagy távolságról is bárkit könnyen megszabadít a fejétől. Ahogy a paranoiás császár minden vélt ellenségét kivégezteti, Mau Tang, a császári testőr megelégeli urának túlkapásait. Úgy dönt, hogy feladva a szolgálatot és rangját, a békés életet választja földművelőként a családja mellett. A múltja azonban utoléri. Hamarosan ő az, akinek menekülnie kell a repülő guillotine elől, ha meg szeretné őrizni a fejét.

A 1974-ben készült Repülő guillotine a Shaw Brothers sorozat második darabja, amelyet Magyarországon is sokan ismernek. A film a nyolcvanas években hatalmas mozisiker volt és méltán lett az egyik legnépszerűbb kínai film hazánkban.

 
1 490 Ft
  Részeges karatemester 1. (1DVD) (Jackie Chan) (Vertex Plain kiadás)

Fei Hung (Jackie Chan), a harcművészeti iskola mesterének mihaszna fia ahelyett, hogy a kungfu elsajátításával foglalatoskodna, csak a csínytevésen töri a fejét. Miután legújabb balhéjának a helyi nagykutya fia látja kárát, apja a szadista nagybácsit hívja segítségül, hogy megnevelje.

A borimádó öreg - aki hírhedt arról, hogy megnyomorítja tanítványait - a kungfu egy bizarr ágát próbálja átadni Fei Hungnak. A makacs fiú először ellenáll, de miután egy helyi bérgyilkos ellátja a baját, rádöbben, hogy csak a „nyolc részeg isten” stílusának megtanulásával győzedelmeskedhet.

A RÉSZEGES KARATEMESTER Yuen Woo Ping (a Mátrix és a Tigris és sárkány koreográfusa) és Jackie Chan második közös munkája. Az aprólékosan kidolgozott harcművészeti mozdulatok és a Jackie Chan védjegyévé vált fergeteges burleszkelemek ötvözésével bevezette a köztudatba a kungfuvígjáték műfaját, és megalapozta Chan nemzetközi sikerét.

 
1 490 Ft
  Részeges Kung-Fu mester (1DVD) (Wei Hui Feng) (borítója kissé hullámos)

A kicsit bohókás és néha-néha pityókás karatemester azt vallja, hogy használd a halálos stílusú harcmodort, a "részeg öklöt", ami a saját fejlesztése. Ebben a felfogásban megismerheted a legfélelmetesebben rúgó harcost, és a kung-fu királynőjének rugalmasságát. Élvezheted, ahogy az a két harcos párosan, de mégis páratlanul küzd...

 
1 990 Ft

prev
12
next

Sorrend: