Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

akció


Sorrend:

 Behajtók, A  (1DVD) (1999)
Két alapvetően jólelkű pénzbehajtó, A.K. és Ray, akik magukat nagyvonalúan csak könyvelőknek nevezik, egy gazdag, ám kegyetlen uzsorás szolgálatában állnak. Szakmájuk gyakorlása közben az erőszaktól sem riadnak vissza, de a gyilkosság eddig idegen volt tőlük. Most mégis erre kényszerülnek, ráadásul utóléri öket a végzetes szerelem egy prostituált és egy rendőrnő személyében. 
990 Ft
 Ben-Hur (1DVD) (2016) (karcos lemez)

Judah Ben-Hur herceget fogadott testvére, Messala, aki a római hadsereg tisztje, hamisan megvádolja árulással. A férfit megfosztják nemesi címétől és rabszolgaságba kényszerítik. Több évnyi tengeren töltött viszontagság után Ben-Hur bosszúra szomjazva tér haza szülőföldjére.

 
1 990 Ft
 Black Adam (1DVD) (2022) (Dwayne Johnson)

5000 évvel azután, hogy az egyiptomi istenek mindenható hatalmával felruházták, majd ugyanilyen gyorsan be is börtönözték, Black Adam kiszabadul földi sírjából és készen áll arra, hogy meghonosítsa az igazságszolgáltatás egészen egyedi formáját a modern világban.

 
2 990 Ft
   Kard mestere, A 2. (1DVD) (1991) (Jet Li) (karcos példány)
Ling Wu, a legendás hírű harcművész egy nap úgy dönt, felhagy a harccal és az oktatással, és elköltözik messze a hegyekbe. Mielőtt azonban elutazna, meglátogatja rég nem látott barátait. A helyszínen azonban véres csata fogadja, a harcos amazonok vezetőjét, Ying Ying hercegnőt, aki iránt gyengéd érzelmeket táplál, elrabolják. Az elrabló az ördögien gonosz Fong leszármazottja, akinek a szektájával évek ezelőtt Ying Ying apja leszámolt.


Ling elhatározza, hog... 
1 490 Ft
 Küzdelem törvénye, A / Gyilkos gyűrű, A  (2DVD) (1991)
A KÜZDELEM TÖRVÉNYE
1990 rendkívüli esztendő volt Los Angeles történetében. Ebben az évben ugyanis a városban jóval több volt a bűnöző, mint a rendőr. Az Ázsiából hazatért Sean Thompsonra a harcművészetekben szerzett gyakorlata miatt néznek fel rendőrkollégái. Nem is ér senkit váratlanul, hogy éppen őt nevezik ki egy speciális egység élére, melynek tagjai a harcművészetek mesterei. Thompson és társai tisztogató akcióba kezdenek. Végső céljuk, hogy leszámoljanak a helyi alvilág pápájával. Th... 
3 990 Ft
   Nincs határ, A Feláldozhatók, Mestergyilkos (3DVD) (Mozimaraton)
Nincs határ

(Unthinkable, 2010)

Valahol az Egyesült Államokban három nukleáris fegyver áll robbanásra készen. A bombákat egy közismert terrorista, Younger rejtette el, a nyomozást pedig egy FBI ügynök, Brody és egy kihallgatásra specializálódott titkosügynök, H vezeti. Az óra ketyeg és a bombákat mindenképp hatástalanítani kell, a kérdés csupán az, meddig hajlandóak elmenni, hogy megszerezzék a szükséges információt, vajon át merik-e lépni az ügynökök a határt, ami után nincs visszaút?... 
4 990 Ft
 Nindzsa színre lép, A (1DVD) (1981) ( Franco Nero)
Cole az egyetlen nem japán nindzsa. Kétségbeesett táviratot kap barátjától, Franktől, hogy el akarják őt űzni fülöp-szigeteki birtokáról. Cole a helyszínre siet, és azonnal rendet teremt, ám csak egy időre – ugyanis valami titok lappang a háttérben. Cole egy egész hadsereggel kerül szembe, sőt a Fekete Nindzsával, Hasegawával is. A barátjáért indul harcba, de most már a saját életéért is küzd. Férfias küzdelmek, különleges japán harci eszközök, vérfagyasztó jelenetek, és nem mindig győz a job... 
2 490 Ft
 Országúti bunyós (1DVD) (1977) (Chuck Norris)

J.D. a kamionos nyugodtan éli a sofőrök eseménydús életét. Hatalmas steakeket fogyaszt, vedeli a kávét és szkanderban verhetetlen. A kamionosok körében híre van Texas Citynek, ahol a helyi bíró és a rendőrség karöltve fosztogatják az arra járókat. Amikor J.D. öccse először ül 18 kerekű volánja mögé, első útja véletlenül Texas Citybe vezet. Miután napokig nem jelentkezik, J.D. elindul hogy a nyomára akadjon.

 
1 990 Ft
 Spartacus (1DVD) (1960) ( feliratos)

Spartacust, a forrófejű rabszolgát egy gladiátoriskola tulajdonosa, Lentulus vásárolja meg. A korrupt római szenátor, Marcus Licinus Crassus szórakoztatására Lentulus gladiátorai élet-halál küzdelmet készülnek vívni az arénában. A véres játékok előestéjén - számos gladiátor számára az utolsó estén - Lentulus néhány rabszolganőt küld gladiátoraihoz, hogy boldogan töltsék a halálos küzdelem előtti éjszakát. Spartacus ekkor ismerkedik meg a brit rabszolgalánnyal, Variniával, akibe azonnal beleszeret. Később azonban megtudja, hogy a lányt Crassus szenátor vásárolta meg. Spartacus fellázad és csatlakoznak hozzá gladiátor-társai is. A lázadás híre futótűzként terjed és Spartacus hamarosan ezernyi harcra kész rabszolga élén indít támadást a szenátor és hadserege ellen...

 
3 990 Ft
 Utca császárai, Az (1DVD) (2008)
New Orleans városa maga a káosz a hurrikán után. A bűn mindent elborít, így nem meglepő, hogy a börtönből megszökött drogbáró Santiago Rodriguez minden nehézség nélkül el tud rejtőzni benne. Santiagót rokona a hírhedt és rettegett Catalina Cartel feje szabadította ki, ám korántsem a vérségi kapcsolat miatt. Komoly ellenszolgáltatást vár: Santiagónak le kell szállítania azt a 15 millió dollárt, amelyet még a letartóztatása előtt rejtett el. Csakhogy ez nem is annyira egyszerű feladat, mint ami... 
990 Ft
001 - Az első bevetés (1DVD) (kissé karcos példány)

Alex Rider, átlagos tinédzser, az iskolások rendes életet éli egészen addig, amíg nagybátyja, Ian Rider, rejtélyes körülmények között meg nem hal. Alex élete egy csapásra megváltozik, amikor rájön, hogy bácsikája nem bankár volt, hanem egy MI6-os szuperügynök, akit egyik küldetéséről visszatérve gyilkoltak meg. Alexet, aki profi búvár, hegymászó, mesterlövész és harcművész, egész eddigi élete során a titkosszolgálat irányította, hogy a kiképzés végén nekik dolgozzon. Első küldetése az, hogy megfejtse, mi is rejlik a Strombreaker szuperszámítógépek mögött, amelyek egy rejtélyes vírussal vannak megfertőzve. A fő gyanúsított a Strombreaker létrehozója, Darrius Sayle. Alex megfejti a titkot, de ez majdnem az életébe kerül. Vissza kell jutnia időben Angliába, hogy megmentse az országot. Vajon sikerrel jár-e, vagy az első bevetése lesz egyben az utolsó is?

 
1 990 Ft
12 menet (1DVD) (fotó csak reklám)

Danny Fisher (John Cena - A tengerészgyalogos) New Orlans-i zsaru egy nagyszabású ékszerrablás során megakadályozza, hogy a tettes meglépjen a zsákmánnyal, ám az akciónak véletlenül a hírhedt rabló barátnője is áldozatul esik.

A tettes nemsokára megszökik a börtönből, és bosszúra készül: méghozzá ördögi kegyetlenségűre. 12 halálveszélyes feladat elé állítja Dannyt; ám ha a zsaru egyszer is hibázik, akkor nemcsak ő, hanem a szerelme is az életével fizet...

 
1 990 Ft
  13-as rendőrőrs (2005) (1DVD) (remake) (Jean-Francois Richet)

Detroit – az év utolsó estéje, ítéletidő. Jake Roenick őrmester (Ethan Hawke – Holt költők társasága, Életeken át) és társai kis ünnepség keretében arra készülnek, hogy örökre bezárják a város legrégebbi rendőrörsét, amikor éjszakára behoznak néhány nehézsúlyú bűnözőt, akiket a hóvihar miatt nem tudnak elszállítani a központi fogdába. Köztük van Marion Bishop (Laurence Fishburne – Mátrix-trilógia, Titokzatos folyó) is, akire, mint később kiderül, nemcsak a rendőrség foga fájt már régóta. A “másik” bűnbanda szagot fog, és masszív arzenállal bekopogtat a szilveszterező örsre, hogy vetélytársaikat kiiktassák.

 
1 490 Ft
16 utca (1DVD)
New York, reggel 8 óra. A másnapos, kiégett, alkoholista zsaru Jack Mosley (BRUCE WILLIS) nem vágyik egyébre, csakhogy hazajusson, és újra a pohár fenekére nézzen, mikor megbízzák egy egyszerűnek tűnő feladattal. Egy nagyszájú, simlis tanút (MOS DEF) kell elkísérnie a bíróságra. Jack-nek 15 percébe kerülne, hogy 16 utcányira onnan kitegye a fegyencet, és hazaérjen. Csakhamar azonban egy tűzpárbaj rádöbbenti, hogy bizonyos erők nem szeretnék, ha a tanú odaérne a 10 órai kihallgatásra. Amikor e... 
990 Ft
24 - A szabadulás (1DVD)

Jack Bauer, a CTU egykori ügynöke számtalanszor tette kockára életét a hazájáért, most mégis menekülni kényszerül az amerikai igazságszolgáltatás elől: nemzetközi körözést adtak ki ellene.

Jack álnéven Sangalában, egy polgárháború dúlta Dél-Afrikai országban kezdett új életet: egy árvaházban dolgozik. Jack azonban nem kerülheti el sorsát, és a következő két órában alapjaiban változik meg ismét az élete, pont akkor, amikor több ezer mérfölddel távolabb az Egyesült Államok új elnöke, Allison Taylor leteszi hivatalos esküjét.

Az ország egy hataloméhes, korrupt katonai vezetője árvaházban élő gyerekeket hurcol el, hogy gyilkos hadseregében harcra kényszerítse őket, vagy élő pajzsként használja az árvákat. A hadsereg puccsra készül és ebben segítségükre lehet egy modern amerikai fegyver is, amelyhez illegális csatornákon keresztül jutottak hozzá.

Jack igazságérzete nem hagyja, hogy sokáig tétlenül nézze az eseményeket. Elhatározza, hogy megmenti a gondjaira bízott gyerekeket. El kell juttatnia őket az Egyesült Államok nagykövetségére, ahol a készülő puccs hírére már megkezdték az evakuálást. Sangalában ellenségeket szerzett, a katonaság a nyomában van, az egyetlen helyen, ahová menekülhet viszont az elszámoltatás és a fogság várja.

A következő két órában súlyos döntéseket kell meghoznia, és mi, akik ismerjük Jack Bauert jól tudjuk, hogy ebben a két órában nem csak Jack élete változik meg, hanem lesznek jópáran, akiknek az utolsó órája üt majd...

Ez az egész estés TV-film kapcsolja össze a népszerű sorozat 6. és 7. évadjának történetét!

 
2 990 Ft
24. napon, A (1DVD) (2005) (990ft-os DVD)
A következő hazugságod lesz az utolsó. Dan a barátnőjével múlatja az időt a helyi bárban amikor hozzájuk csapódik Tom és néhány ital elfogyasztása után Tom lakásán folytatják a bulit. De valami megváltozik, amikor Dannek beugrik, hogy járt már itt ezelőtt... Mire észbe kap, Tom foglyul ejti és vért vesz tőle, hogy beazonosítsa felesége gyilkosát, aki 24 napja halt meg. 24 napja tervezi, hogy valaki megfizet ezért. A 24. nap valakinek a halált hozza. 
990 Ft
3 nap a halálig (1DVD)

Ethan Runner (Kevin Costner) az ügynökség legjobb embere, aki gyógyíthatatlan betegségben szenved. Úgy dönt, hogy feladja eddigi életét, mert újra akarja építeni elhidegült kapcsolatát feleségével és lányával. Amikor a titkosszolgálat kínál neki egy kísérleti, életmentő gyógyszert egy utolsó küldetésért cserébe, nem tudja visszautasítani. Két feladata lesz: miközben keresi a világ legkeményebb terroristáját, életében először kell figyelnie lányára is.

 
1 990 Ft
36 - Harminchat (1DVD)

A francia rendőrség két rivalizáló osztálya egyazon ügyön dolgozik. A Nyomozati Osztag vezetője, Vrinks munkája során keresztezi a Bűnüldöző Osztag törtető detektívjének akcióját. Klein kíméletlen válaszlépésre szánja el magát: egy piszlicsáré ügy miatt börtönbe vetteti kollégáját, akinek munkája elvesztése mellett felesége halálával is szembe kell néznie. Idővel azonban elkerülhetetlen, hogy a két zsaru ismét farkasszemet nézzen egymással...

 
1 490 Ft
36 óra a halálig (1DVD)

A kerület kedvenc serfőzdéje tulajdonosának elege van holmi védelmi pénzekből. Éppen átesett egy szívrohamon, nem várja meg az újat. Háborút intéz a maffia ellen, miután megtudja, hogy testvére majdnem a maffia kezére játszotta a boltot, amíg ő lábadozott. Hívószavára egybefog a család és az egész bowlingcsapat. Felesége pénzügyi zseni, ő készíti elő a csúszós banánhéjat...

 
1 490 Ft
  57-es utas (1DVD) (Wesley Snipes) (vágatlan változat) ( pattintótokos) (felirat)

Charles Rane a világ egyik legveszedelmesebb bűnözője. Arctalan terrorista, aki az ismeretlenség homályából lecsapva, nők és gyermekek életét nem kímélve, hideg fejjel és hidegvérrel követi el borzalmas akcióit.

Amikor a legkevésbé számít rá, őt is utoléri a törvény keze: kommandósok rohanják le, és az egyes számú közellenséget végre bilincsbe verve szállíthatják el.

John Cutter antiterrorista szakértő. Specialitása a reptér. Éppen legújabb állomáshelyére tart egy utasszállító gép 57-es számú utasaként. Csakúgy, mint a többi civil utastársa, ő sem sejti, hogy egy gépen utazik a megbilincselt Rane-nel, akit az FBI éppen egy másik börtönbe szállít át. Az azonban már nagyobb baj, hogy a rabot kísérő ügynököknek sincs fogalmuk arról, hogy az utasok között a terrorista jólértesült, állig felfegyverzett társai is elvegyültek.

Röviddel a felszállás után a terroristák hatalmukba kerítik a gépet, megölik az FBI embereit és kiszabadítják főnöküket. És ekkor az egyik átlagosnak tűnő utas akcióba lendül…

 
2 990 Ft

Sorrend: